Így segít a fiatalokon Yvonne Dederick

Pataki József 2020.05.19. Huppsz

Így segít a fiatalokon Yvonne Dederick

Az üzletasszony fejébe vette, hogy egy könyvvel segíti a mai fiatalokat a pályakezdésben.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Yvonne Dederick a rengeteg elfoglaltsága mellett arra is szakít időt, hogy könyvet írjon. Ráadásul nem is akármilyet; úgy döntött, hogy tarthatatlan a mostani helyzet a pályakezdő fiatalok körében, ezért segít nekik jó pár hasznos tanáccsal.

„A líra csoporthoz tartozó Athenaeum Kiadóval csináljuk ezt a projectet, és pályakezdő fiataloknak szánjuk. A saját élettapasztalataim és tanulmányaim alapján szeretnék tanácsot adni nekik abban, hogy például milyen szakot érdemes választani az iskolában, hova érdemes járni egyetemre, hogyan kell önéletrajzot írni manapság, mi az amit a cégek keresnek a fiatalokban – kezdte lapunknak Yvonne. – Sokan azt hiszik, hogy majd elmennek influencernek, aztán majd csak lesz valahogy, én abban szeretnék segíteni, hogy el tudják érni az álmaikat céltudatosan. A Pályakezdő milliárdosok című könyvem a héten már előrendelhető is lesz.”

A könyvet egyébként már kiadták volna, de a pandémia közbeszólt.

„Úgy volt pár hónapja, hogy most már kiadjuk az elkészült munkát, de a Covid járvány miatt őszre kell tolnunk a megjelenést, mert csak akkoriban tudok majd ellátogatni majd egyetemekre a könyvemmel. Már tél óta készen van, ezen kívül pedig írok még két művet, amik nemsokára készen lesznek.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT