Így segítenek másoknak az önkéntesen karanténba vonult magyar sztárok

2020.03.24. Huppsz

Így segítenek másoknak az önkéntesen karanténba vonult magyar sztárok

Senkinek nem könnyű ez a helyzet, tisztában vannak vele a magyar hírességek is. Miközben mindegyikük hirdeti, hogy maradj otthon, mindent megtesznek, hogy ne hagyják cserben rajongóikat. A legtöbb énekes online ad koncertet, a színészek közül sokan verset mondanak élőben, van, aki gyermekmeséket mond, és van, aki szájmaszkokat varr…

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Összefogásban az erő! Az egész világot sújtó koronavírus járvány kreatív ötletekre sarkallja a hírességeket is. Az AcNews összegyűjtötte, ki hogyan próbál segíteni azoknak, akik hiányolják a szabadságot.

Farkasházi Réka esténként gyermekmeséket olvas élőben

A háromgyermekes sztáranyuka nem unatkozik otthon, mos, főz, takarít, kicsit altat, naggyal tanul, de a követőiről sem felejtkezik el. Minden délután 16.30-tól élőben mesél gyerekeknek, felnőtteknek. A visszajelzések elképesztőek, New Yorktól, Londonig mintegy 45 ezren nézték meg eddig a feltöltött első videót.

 

Anger Zsolt maszkokat varr

Kevesen gondolták a népszerű színészről, hogy nem csak a színpadon tud létrehozni maradandót. Anger Zsolt szereti hasznosnak érezni magát, és ha most a színházban nem is tudja, megtalálta a módját, hogyan teheti.

„Még gyermekkoromban tanultam varrni a nagymamámtól, elég ügyesen használom a varrógépet – mondta az AcNewsnak a Tanár sztárja. – Mivel most nincs munka, sokat gondolkoztam, hogyan segíthetnék. Van itthon varrógépünk, így elővettem, és ing, egy porszívóhoz való HEPA filter segítségével, hiány lévén, maszkot készítettem a családomnak. Már többen szóltak, hogy szívesen rendelnének tőlem.”

 

Tóth Gabi és Krausz Gábor is otthonról jelentkezik

Ki miben tud, abban segít, vallja a népszerű sztárpáros. Az énekesnő minden nap megkérdezi követőit, milyen dalokat szeretnének hallani, és azok közül énekel, sokak szórakoztatására. S miközben Tóth Gabi énekel, addig Krausz Gábor a konyhában finomabbnál-finomabb ételek elkészítését mutatja be.

 

Keresztes Ildikó is csatlakozott

Az énekesnő kedvenc dalaival kápráztatja el rajongóit, hogy elvonja kicsit figyelmüket a kialakult helyzetről.

 

Élőben koncerteznek

A Tankcsapda volt az első, aki egész bulit nyomott le élőben rajongóiknak élőben. Ehhez csatlakoztak Majkáék is, de a Hooligans sem marad ki a kihívásból.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT