Így ünnepelt Nagy Sándor és Szente Vajk

2020.02.12. Huppsz

Így ünnepelt Nagy Sándor és Szente Vajk

Nagyon ritka manapság, hogy egy darab hosszú éveken keresztül teltházzal megy. A Játékszín Primadonnája viszont ilyen! Tegnap volt ugyanis a 150. előadás. A teátrum művészei tortával és pezsgővel ünnepelték meg a jeles alkalmat.

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Nagy Sándor és Szente Vajk a főszereplője Ken Ludwig bohózatának, melynek hat évvel ezelőtt volt a bemutatója.

„Lévay Vikivel, Zsurzs Katival és Vajkkal a premier óta minden előadáson játszottunk – kezdte az AcNewsnak Nagy Sándor. – A többiek cserélődtek, mi vagyunk az állandók, és nagyon szeretjük. Szirtes Tamás rendezte a darabot, és nagy öröm, hogy az ünneplésre el tudott jönni. Zseniális volt a közönségünk, minden poént vettek. Azt persze nem vették észre, hogy mi belső poénokat szórunk szét. A darab végén Bank Tamás igazgató lepett meg bennünket, betolt egy zsúrkocsit, amin egy Primadonna feliratú hatalmas torta volt. Szuper este volt! Köszönjük mindenkinek, aki részese volt.”

A népszerű színész több darabban is játszik. Mint azt lapunknak elárulta: eddig egyszer került nagyon kellemetlen helyzetbe a színpadon.

„Szerednyey Bélát nagyon kedvelem, már többször játszottunk együtt. Hozzá fűződik az a rém kellemetlen eset, ami a Legénybúcsú egyik előadása közben történt. Bélát addig sosem láttam mosolyogni, de akkor az egyik jelenet közben igen. Na ez annyira meglepett, hogy röhögő görcsöt kaptam. De olyan szinten, hogy alig vártam, hogy lemenjen a színpadról. Tudtam, hogy amíg ő ott van, képtelen leszek abbahagyni a visszafojtott nevetést, amitől női hangon kezdtem beszélni.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT