Így van most Boros Lajos – „Jobban szeretem, ha nem figyeljük a súlyomat, mert akkor kényszerem támad”

Soltész Mónika 2019.12.02. Huppsz

Így van most Boros Lajos – „Jobban szeretem, ha nem figyeljük a súlyomat, mert akkor kényszerem támad”

Boros Lajos szeptemberben esett át utolsó műtétjén, melynek feltétele a súlygyarapodása volt. A legendás rádiós, ahogy ő mondja, a körülményeknek és életkorának megfelelő állapotban van. Sőt! Az AcNewsnak elárulta, ha minden igaz, akkor januárban a Dumaszínház felkérésére mesél – az ő szemszögéből – a betegségéről, Öt hét nemlét címmel.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Boros Lajosért az egész ország hosszú hónapokon át aggódott. A népszerű rádiós tavaly év elején tudta meg, hogy szívbillentyű problémája van. Életmentő műtéten esett át, majd öt hétre mesterséges kómában tartották orvosai. Újabb operáció várt rá, azonban ehhez jelentős súlygyarapodásra volt szüksége. Ezt sikerült is teljesítenie, így végre prosztata problémájára is ma már múlt időben gondol.

„Minden az állapotomnak és életkoromnak megfelelő. Hiába akarnak bevinni katonának, nagy valószínűséggel mire odaérek, már alkalmatlan vagyok” – kezdte lapunknak a tőle megszokott humorával Boros Lajos, akinek az orvosok kötelező hízókúrát rendeltek el, hogy prosztataműtétje elvégezhető legyen.

„A súlyom egyelőre stagnált, mert az ember, mint komplex egység, körülbelül 62 féle betegséggel és bajjal születik, majd hal meg. Mindig a másik érvényesül, ezt én bölcsen megfigyeltem, ezért nem vagyok elégedetlen, nem is reklamálok. Egyébként, ha a feleségem csak rutinból odanyúl egy edényhez, és én már eszem is. Most jöttem haza Zalakarosról, mert egy nagyon régi barátunk, aki meghallotta, hogy hízókúráznom kell, meghívott az ő általa ismert szállodába, és ott híztam is egy csomót. Jobban szeretem, ha nem figyeljük a súlyomat, mert akkor kényszerem támad. Az orvosok is megelégedtek a súlygyarapodásommal, és pecsétet nyomtak a műtétemre, ami teljesen problémamentesen már le is zajlott. Azóta a kontrollvizsgálatokon is megfelelőnek találták az állapotomat” – tette hozzá Lali Király, aki komoly feladatra készül hamarosan.

„Most a Boros és a Voga című internetes hülyéskedést csinálom, sőt minden héten a rádióban is hallható vagyok. Kaptam egy komoly házi feladatot a Dumaszínháztól. A kórházi élményeimet szeretnék hallani és látni Borosos szemszögből. Így már az időpontot keresik, és úgy tűnik, januárban kerül sor rá. Segítenek a szerkesztésben, és az „Öt hét nemlét” címet kapta, mert ennyi ideig voltam kómában. Innen is csókoltatom őket, mert mindvégig tartották bennem a lelket, még amikor alig voltam magamnál, akkor is érdeklődtek a hogylétem felől, és hogy mikor csináljuk a műsort.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT