Így védi Kulcsár Edina és férje a kapcsolatukat

Dózsa Gabriella 2019.07.11. Huppsz

Így védi Kulcsár Edina és férje a kapcsolatukat

A gyönyörű modell és kedvese életét alaposan felforgatta kisfiuk, a most tíz hónapos Medox. Persze nem mintha ezt bánná a sztárpár, de figyelnek arra, hogy gyermekük mellett egymásra is jusson idejük. Ezért hetente kétszer időt „lopnak” maguknak, kiöltöznek, és randizni mennek.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Minden kapcsolatban megváltoznak kicsit a szerepek, amikor baba születik. Nem volt ez másképpen Kulcsár Edináéknál, a kis Medox szinte minden idejükre igényt tart. A modell és férje elérkezettnek látták az időt, hogy újra több időt töltsenek kettesben, visszatérjen teljesen az intimitás az életükbe.

„Mint mindenben, ebben is meg kell találni az arany középutat” – nyilatkozta a Lokálnak a sztáranyuka. „Szerencsére a nagymamák imádják Medoxot, és hetente két estét velük tölthet, aminek mindenki örül. Egy napot Csuti édesanyjánál van, egy másikat pedig a dédimnél tölt. Ők unokáznak, mi pedig kicsit kiszakadunk a hétköznapokból. Randizunk, csinosan felöltözünk, és nagyokat beszélgetünk, vacsorázunk, élvezzük, hogy kicsit kettesben lehetünk… Hiszek abban, hogy ha a szülők boldogok, a baba is boldog lesz. Mi nagyon odafigyelünk egymásra Csutival, és Medox is ugyanezt a figyelmet kapja tőlünk. Olykor azonban időt lopunk magunknak, hogy semmi ne váljon rutinszerűvé.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT