Ismét tűz ütött ki A Konyhafőnök konyhájában

Soltész Mónika 2020.09.15. Huppsz

Ismét tűz ütött ki A Konyhafőnök konyhájában

Fotó: RTL Sajtóklub

Utolsó hetéhez érkezett A Konyhafőnök. Nem az első eset, hogy tűz ütött ki a konyhában, most is a tűzoltó segítsége kellett a helyzet orvoslásához. A versenyző lefagyott a lángok láttán, szinte földbe gyökerezett a lába.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

A hat legrátermettebb, legszívósabb versenyző elért a döntőbe és a zsűri, azaz Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé jóvoltából séfkabátba bújhattak. Egyvalaki azonban nem örülhetett sokáig, a visszatérő ügyvéd, Ragány Zoli a döntő hét első kiesője lett.

Két, igen nehéz feladatban villantottak a versenyzők, egyszerűnek tűnő borsók várták őket az elsőben és különleges halak a másodikban. A halakban egy közös volt, mind ragadozó: durbincs, macskacápa, nyelvhal, branzino, sárgaszájú sügér, lazacpisztráng. A halakon túl medvehagyma várta plusz meglepetésként a döntősöket. Mindkét feladatban egy-egy, séfkabáthoz méltó főételt kellett elkészíteniük.

Ádám, mint az első feladatban legjobban teljesítő, felcserélhette versenytársai alapanyagait: így Handi a macskacápát, Tomi pedig a durbincsot kapta feladatként. Ennek ellenére nem miattuk, hanem Edit miatt helyezte szolgálatba magát a Tűzoltóság: kigyulladt serpenyőjét egy szakembernek kellett eloltania! A hangulat bizony forróra sikerült a döntő első napján!

 

 

 

 

A versenynap végére öt döntős maradt, ők egy lépéssel közelebb kerültek A Konyhafőnök címhez és az ezzel járó 10 millió forinthoz! Ez a fesztivál nem marad el, most mindenki megkapja a magáét!

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT