Istenes Bence: Mindkét helyen szeretnék dolgozni

Soltész Mónika 2018.09.13. Huppsz

Istenes Bence: Mindkét helyen szeretnék dolgozni

Kevés olyan fiatalnak adatik meg a szerencse, mint Istenes Bencének. Igaz, sok mindent tett a sikerei eléréséhez. A türelem, a kitartás pedig meghozta gyümölcsét, hiszen jelenleg több műsor vezetésével megbízták, így Magyarországon és Németországban is komoly feladatokkal látják el.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Istenes Bence míg Németországban a német X-Faktort vezeti, addig Magyarországon két nagysikerű produkció műsorvezetője. Hétvégenként az RTL Klub-on a Szenzációs négyest vezeti, és hamarosan elindult a Survivor következő évadja is. Bence azonban mindezért sok áldozatot hozott.

„Rengeteg lemondással jár a mostani időszak, ahogyan az elmúlt másfél év is, de ha az embernek céljai vannak, ez a velejárója. Amióta apa vagyok, elsődleges szempont, hogy a családomnak stabil anyagi hátteret biztosítsak, és minél több lehetőséget adjak a kezükbe” – mondta a Borsnak a fiatal kétgyermekes apuka, aki minkét országban szeretné megállni a helyét a jövőben is.

„Nem választanék a két ország között, mindkét helyen szeretnék dolgozni. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a célom az, hogy minél több formátumban kipróbálhassam magam itthon, és Németországban is” – tette hozzá Bence.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)