Jáger Gyula nem csak Valentin napon romantikázik – „Értjük, érezzük egymás minden rezdülését”

Soltész Mónika 2020.02.11. Huppsz

Jáger Gyula nem csak Valentin napon romantikázik – „Értjük, érezzük egymás minden rezdülését”

Jáger Gyula és szerelme négy éve alkot egy párt. Mindketten elfoglaltak, ám arra maximálisan odafigyelnek, hogy elegendő időt töltsenek egymással. A Charme együttes énekese a Valentin nap közeledtével az AcNewsnak elárulta, nem különösebben tartják fontosnak a hagyományokat, ők arra törekszenek, hogy minden napot ünneppé varázsoljanak.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Megoszlanak a vélemények a Valentin napot illetően. Van, aki igen fontosnak tartja, de akadnak olyanok is, akik számára ez semmit nem jelent. Jáger Gyulát, a Charme együttes énekesét kérdeztük, ő és párja melyik „táborhoz” tartozik.

„Igyekszünk a hétköznapokat is ünneppé varázsolni. Számunkra az is igazi Valentin nap, ha egy húzós hét, vagy koncert után sikerül elmennünk akár csak egy napot is wellnessezni, kirándulni, ebédelni, vacsorázni. Imádunk egymás társaságában lenni. Rengeteget nevetünk, értjük, érezzük egymás minden rezdülését” – kezdte lapunknak a Charme együttes énekese.

„Ezen a napon általában fellépésem van, de előtte, utána igyekszünk minél több időt együtt tölteni. Mint említettem, mi inkább élményeket gyűjtünk nem ajándékokat. A hétköznapokba is meglepjük egymást kisebb, nagyobb meglepetésekkel, ajándékokkal. Tavaly Kanadában koncerteztem ezen a napon, de mikor hazaérkeztem, akkor kezdődött csak az igazi ünnep” – tette hozzá Gyula, aki azt is elárulta, mit gondol párjával az ilyen és hasonló hagyományokról.

„Ez egy újkori divat, amit a társadalom diktál. Mi nem tartjuk fontosnak ezeket a „hagyományokat”. Nem hiszem, hogy külső tényezőnek - ünnepnek, embernek, társadalomnak - kell megmondania, hogy hogyan és mikor szeressem a párom. Amikor tudom, kimutatom, hogy mennyire fontos számomra. Igyekszünk egymás mellett lenni életünk fontos eseményeinél. Én is szeretek ott lenni, mikor Ildinek komolyabb fotózása van és szeretem, ha ő is eljön a koncertjeimre. Próbáljuk a hétköznapokat is ünneppé varázsolni” – mondta az énekes, aki egyik emlékezetes, romantikus pillanatot is felidézett.

„Másfél évvel ezelőtt, nyáron Montenegróba készültem egy fellépésre, és előtte való este, mikor kivittem a kutyákat sétálni, Ildi - vagy ahogy én hívom, Mofli - velem jött. Ebben nem is lett volna semmi rendkívüli, viszont hatalmas zacskókkal érkezett. Mikor kiértünk a szántóföldekhez, már kezdett besötétedni. Ekkor Ildi elővett a zacskókból két kívánságlampiont. Meggyújtottuk, kívántunk, majd útjukra bocsájtottuk a lampionokat. Megható pillanatok voltak ezek a nyári éjszakában. Számomra ez egy igazi Valentin nap volt június végén” – fűzte hozzá Gyula, aki úgy véli, a szerelmet, a szeretet nem csak ilyenkor kell éreztetni szeretteinkkel.

„Az a fontos, hogy igyekezzünk kimutatni a szeretetünket, napszaktól, napoktól függetlenül. Azt, hogy fontos a másik, azt, hogy teljesebbé teszi az életünket, ha meg tudjuk osztani az élményeinket egy olyan emberrel, aki szinte lényünk egy darabjaként érez, rezeg, lélegzik.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT