Jól bírja az önkéntes karantént VV Soma – „Meg se kottyan 106 nap villalét után”

Pataki József 2020.04.01. Huppsz

Jól bírja az önkéntes karantént VV Soma – „Meg se kottyan 106 nap villalét után”

Némi előnnyel indult a ValóVilág egykori nyertese VV Soma, mikor az önkéntes karantént választotta, hiszen a villában 106 napot volt bezárva. Igaz, akkor luxuskörülmények között.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

VV Soma már a harmadik hete dolgozik otthonról, és egyáltalán nem zavarja, hogy nem hagyhatja el a lakását. A villanyertes csak nevet azokon, akik már a hetedik nap után nem bírják az otthonlétet.

„Az Instán látom, hogy a hírességek pár napja vannak karanténban,és nem bírják. Nem értem, mi a gondjuk. Én 106 napot voltam bent a villában, az is egy karantén volt! Az önkéntes szobafogságomból ez most a 3. hetem, összesen kétszer hagytam el a lakást, és nagyon jól bírom. Egyáltalán nem zavar. Itthonról dolgozom, tartom a szeretteimmel a kapcsolatot és edzem. Azt hittem, nem fogom bírni, de hamar megszoktam. Annyiban más ez a karantén, mint a villa, hogy nem luxuskörülmények között élek, és egyedül vagyok a saját gondolataimmal, nem ugrálnak mások egyfolytában körülöttem. Igazából tök jól elvagyok. A szüleimmel és a nagyszüleimmel sem találkozom, mert nem bírnám ki, ha valamelyikük megbetegedne. Alapjáraton félek ettől az egész járványtól, nekem sem olyan erős az immunrendszerem, de megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni ebből a helyzetből” – árulta el az AcNewsnak Soma.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT