Jolly cserbenhagyja a mulatósokat?

2017.07.07. Huppsz

Jolly cserbenhagyja a mulatósokat?

Sokaknak feltűnt, hogy mostanában Jolly egyfajta stílusváltáson megy keresztül. A mulatós király az eddigi megszokottaktól eltérően újabban latinosra veszi a formát, hiszen mint mondja: ebben a stílusban ő az első képviselője hazánknak!

cba bejegyzeseknél(200x300)

Jolly hatalmasat robbantott egy héttel ezelőtt a Despacito feldolgozásával, és hamar a slágerlisták élére került vele. Ezért is döntött úgy, hogy tovább lovagolja hullámot és további latinos dalokkal halmozza el a rajongóit.

 

De az új kezdet valaminek a végét jelentheti? Vajon az énekes ezentúl felhagy a mulatós stílussal, amivel ismertté vált? Jolly most az AcNews-nak mesélt a terveiről…

„Mielőtt megint elkezdődne a találgatás, szeretném leszögezni, hogy igen, ezen a lemezbemutatón is vannak feldolgozások magyar nyelven. Abszolút jogtiszta és nincs benne semmi kivetnivaló, hiszen már majdnem minden híresség dolgozott fel más előadóktól dalokat” - kezdte az AcNews-nak Jolly.

„Egy új stílust próbálok behozni Magyarországra, hiszen úgy látom, óriási igény van rá. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vállalok el többet mulatós fellépést. Azt érzem, egy nagy váltás lesz a zeneiparba, és ehhez alkalmazkodom. A feleségem, Suzy továbbra is velem énekel, tehát nem kezdünk-külön szóló-karrierbe. Ő is át fog térni erre a stílusra” - árulta el lapunknak Jolly, akinek  egyébként ma este lesz a Hpnotiq clubban egy latinos partija és egyben lemezbemutató koncertje

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)