Kamujelentkezők próbálkoztak be Schmuck Andornál

Soltész Mónika 2020.05.22. Huppsz

Kamujelentkezők próbálkoztak be Schmuck Andornál

Schmuck Andor még mindig gőzerővel keresi azt a kislányt, akinek a „beszólása” miatt életmódváltás mellett döntött. Sajnos még nem járt sikerrel, azonban a csalók őt sem kímélték, és bepróbálkoztak az ex-politikusnál. Az AcNewsnak elárulta, sikerrel nem jártak a kamujelentkezők, mert hamar lebuktatták magukat, hiszen nem tudták megmondani az intézmény nevét, ahol elvileg találkoztak.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Még januárban történt, amikor Schmuck Andor egy rutinszerű körzeti orvosi vizsgálaton járt. Mikor távozott a rendelőből, egy 6-7 éves kislány üldögélt a váróban a nagymamájával, és odaszólt az ex-politikushoz: “Mama, a bácsi miatt miért kellett ennyit várni? Nem is beteg, csak kövér”. Hazafelé menet végig a kislány gondolatai jártak az eszébe, és még azon az estén eldöntötte, hogy életmódot vált. Azóta több mint húsz kilótól szabadult meg, de a gyermek még nem került elő.

„Sajnos még nem sikerült megtalálnom a kislányt, azonban már többen is úgy gondolták, ők voltak ott januárban a rendelőintézetben. A kamujelentkezők hamar lebuktak, mert amikor rákérdeztem, hogy pontosan hol is találkoztunk, a helyes választ nem tudták. De jó nyomon vagyunk, azt nem tudjuk, hogy melyik körzeti orvoshoz várt, ezért kiraktunk a váróban egy felhívást. Egyelőre ennyit tudtunk tenni, de nagyon bízom benne, hogy sikerrel járunk. Azt mondta az egyik nővér, ő sejti, kiről van szó, de adatvédelmi okokból kifolyólag nem adhatja ki az adatait, viszont jelzi felé, hogy nagyon keresem” – kezdte lapunknak az ex-politikus, aki a diétázás mellé már a mozgást is beiktatta az életmódjába.

„Elkezdtem tornázni. Úgy gondolom, aki edzőterembe jár, az a világ legoptimistább embere, hiszen futnak a futópadon, de nem jutnak sehova. Ennél pozitívabb gondolkodás nem kell hozzá” – mondta viccelődve a Tisztelet Társáságának elnöke, majd hozzátette, ruhái alapos átalakításra szorulnak.

„Találtam egy nyugdíjas szabót, aki leszűkítette az egyik öltönyömet, de folyamatosan varrja, úgyhogy jövő héten bővül a ruhatáram. Az egyiket annyira kifogytam, hogy öltöny rövidnadrágot készíttetek belőle” – mondta nevetve Andor.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT