Kárász Róbert: Andy Vajna rengeteget segített

Dózsa Gabriella 2019.11.08. Huppsz

Kárász Róbert: Andy Vajna rengeteget segített

Az ATV műsorvezetője és Törőcsik Mari művésznő 2012-ben hozták létre a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítványt, aminek a célja, hogy segítsék a fogyatékkal élők foglalkoztatását. Azóta minden évben megrendezik a jótékonysági aukciót, ahol hazai és külföldi sztárok plüssállatára lehet licitálni. Andy Vajna a haláláig nem csak anyagilag, de hollywoodi hírességek macijával rengeteget segített abban, hogy minél több pénz kerüljön az alapítvány számlájára.

 

 

 

hbs(400x300)

Kárász Róbert sok szép emléket őriz a januárban elhunyt Andy Vajnáról. Nagyon hálás a filmmogulnak, aki szívén viselte a macis alapítvány sorsát.

„Andy mindig nagyobb összeggel támogatta az alapítványt, és olyan világsztárok maciját szerezte meg, amik jó sok bevételt hoztak” – mesélte az AcNewsnak a televíziós. „Ez lesz az első olyan aukciónk, amin nem vesz részt, de az ő emlékének szánjuk. Hozzá kötődik az árverés eddigi legmeghatóbb története. Két évvel ezelőtt Horváth Charlie az elhunyt felesége gyermekkori maciját ajánlotta fel, Andy vette meg kétmillió forintért. De tudta, hogy milyen nehezen vált meg a plüsstől az énekes, és a pénz ellenére visszaadta neki, mondván ott van a legjobb helyen. Mindenki megkönnyezte…”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)