Kiderült, miért nem esett teherbe Ördög Nóra - Drámai vallomás

2019.02.10. Huppsz

Kiderült, miért nem esett teherbe Ördög Nóra - Drámai vallomás

A műsorvezető és férje három és fél éven át küzdött azért, hogy megfoganjon szerelmük gyümölcse. Meddőnek nyilvánították őket, ám Ördög Nóra most elmesélte, hogyan történhetett, hogy második babájuk már természetes úton fogant.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Ördög Nóra és fotóművész férje, Nánási Pál éveken át küzdött azért, hogy végre gyermekük legyen. A műsorvezető hónapról hónapra hatalmas kudarcként élte meg, hogy a próbálkozások ellenére nem esik teherbe. Végül kivizsgálásra mentek, ahol meddőnek nyilvánították őket. Utána két lombikprogramon is részt vettek, de azok sem segítettek. Az első babáért három és fél évig küzdöttek.

„Tudatosan elkezdtem teletolni az életünket mindenféle programmal, hogy ne azzal foglalkozzam, miért nem sikerül. Közben kipróbáltam az akupunktúrát, a speciális masszázst, még egy spirituális gyerekgyártó guruhoz is eltereltek minket, aki éppen Magyarországon vendégszerepelt” – mesélte a Star magazinnak Ördög Nóra.

Mielőtt belevágtak a harmadik lombikprogramba, elment egyik barátnőjéhez, aki történetesen ért az emberi pszichéhez.

„Az anyukámtól kaptam a harmincadik születésnapomra egy naplót, amelybe nagyon sok történetet lejegyzetelt rólam a születésemtől kezdve. Ezt a naplót odaadtam Kittinek. A második-harmadik találkozásnál mondta: miért nem mondtam neki, hogy dongalábbal születtem. Befelé volt fordulva a jobb lábam, ami nagyon komoly trauma volt az anyukámnak, akinek én voltam az első gyereke. Megszületett a kislánya, akit rettenetesen vártak, és a szülés utáni első élménye az volt, hogy a gyerekkel baj van. Nem vittek rögtön haza, kiderült, hogy nem vagyok tökéletes” – mesélte a lapnak Nóra, aki ekkor ébredt rá, hogy ezek is befolyásolták a tudatalattiját.

Elárulta, nem véletlenül kezdett versenytáncolni: meg akarta mutatni, hogy tökéletlen lábbal versenytáncos. Az is ösztönös félelem lehetett benne, hogy mi van, ha neki is egy nem tökéletes kisbabája lesz.

A nőiességében való tökéletlenségének tartotta, hogy nem tud gyereket szülni: „Én hibás vagyok, selejt, mert nem tudom azt a szerepet beteljesíteni, amit a lehető legjobban szeretnék” – ez járt a gondolataiban. Ám miután megfejtette a tudatalattijában munkálkodó negatív erőt, tudatosan legyőzte, és belevágott a harmadik lombikprogramba. Születésnapján tudta meg, hogy megfogant a kislánya. 2013 márciusában világra jött Mici, egy évvel később pedig már természetes úton érkezett meg Vencel.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)