Kiderült, ki segítette át a gyászon Tahi Tóth László özvegyét

Dózsa Gabriella 2019.08.13. Huppsz

Kiderült, ki segítette át a gyászon Tahi Tóth László özvegyét

Három éve fűzi szoros barátság Kárászy Szilviát, és Agárdi Szilviát. Tahi Tóth László felesége és a látássérült énekesnő rengeteg időt töltenek együtt, együtt járják a világot. A Voice-ban feltűnt tehetség akkor is barátnője mellett volt, amikor elhunyt a színészóriás.

 

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Tavaly február 22-én hunyt el a Kossuth-díjas legenda, Tahi Tóth László. Özvegye, Kárászy Szilvia nehezen dolgozta fel veszteségét, de barátai, családja ott volt mellette. Agárdi Szilviára is számíthatott a zongoraművésznő, amolyan anya-lánya kapcsolat köti össze őket, mindent meg tudnak beszélni egymással.

„Szilvivel hat éve ismerjük egymást, de három esztendeje vagyunk nagyon jó barátok” – mesélte a Blikknek az énekesnő. „Természetesen akkor is mellette álltam, amikor meghalt a férje. Nem mozdult el Laci mellől az utolsó pillanatokig. Megrendíthetetlen volt, méltósággal állta a megpróbáltatásokat, mint egy igazi amazon. Borzalmasan nehéz időszak volt az, és tudtam, meg kell várnom, amíg ő keres, nem zaklathattam.”

A két barátnő egyik közös szórakozása az utazás, újabban pedig az udvarlók kibeszélése.

„Szinte mindig együtt utazunk, Olaszországba is ő kísért el, nem anyukámmal mentem. Szilvi igazi kalandor, nagyon szeret külföldre járni. Bár viszonylag nagy köztünk a korkülönbség, ez egyáltalán nem zavaró. Sokat bolondozunk, de a mély beszélgetések sem maradnak el. Mostanában egyre többet beszél Laciról is, mert már tud. Nem kezeli tabutémaként férje elveszését, elfogadta, ez az élet rendje… Elmondom neki a pasiügyeket is, bár ebben a témában most nincs nagyon miről beszélnünk. Mondjuk pont azon nevettünk legutóbb Milánóban, hogy mennyi férfi megnézett minket az utcán. Szilvi is nagyon csinos, kapós hölgy, akadnak udvarlói, de én nem erőltetem, hogy ismerkedjen. Majd kialakul ez magától.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)