Kiderült, ki veszi át Tóth Gabi helyét a Sztárban Sztár Leszek! zsűrijében

2019.11.15. Huppsz

Kiderült, ki veszi át Tóth Gabi helyét a Sztárban Sztár Leszek! zsűrijében

Hetek óta ment a találgatás, hogy ki veszi át a szülés előtt álló énekesnő feladatát, és megmaradt versenyzőjét a TV2 tehetségkutatójában. A csatorna a héten jelentette be, hogy az ítész most már csak a gyermekére akar koncentrálni, ezért az utolsó két adásban nem lesz jelen. A TV2 közleményéből most kiderült: Tóth Vera veszi át a kismama helyét.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Őrületes átalakulások, hatalmas tehetségek, humoros pillanatok – a Sztárban Sztár leszek! izgalmai tovább folytatódnak, azonban hétvégén már nem láthatják a nézők Tóth Gabit a zsűriben. A Sztárban Sztár leszek! mestere az utóbbi hetekben erőn felül támogatta versenyzőit, de a terhesség ezen időszakában már bármikor beindulhat a szülés.

"Gabi már nagyon a finisben van, bármelyik pillanatban dönthet úgy a gyermeke, hogy elindul kifelé. Ebből már olykor adódnak kényelmetlen helyzetek, egy élő műsorban, ezrek előtt pedig pláne sokszor nehéz tartani magadat" - mondta Tóth Vera. "Úgy érezte, ha nem tudja száz százalékosan teljesíteni a feladatait, akkor inkább elengedi, bármennyire sajnálta, de sokat jelent neki, hogy én helyettesíthetem. Örömmel vállaltam a felkérést, már az elejétől figyelemmel követtem a műsort, az egyik legigényesebb magyar kereskedelmi televíziós műsornak tartom, ami tartalmas, és általa új tehetségeket ismerhetünk meg, mint anno a Megasztárban, amiben én is szerepeltem. Már zsűriként és versenyzőként is részt vettem a Sztárban Sztár szériákban, így azonnal nosztalgikus hangulatba kerültem. Boldogan vágok bele a feladatba! Katja vérprofi, de személyiségében erőteljes, bízom benne, hogy sokat tudok majd neki segíteni a felkészülésben. Nehéz, de egyben hálás feladat kizárólag fiúk mellett helyet foglalni a zsűriben, de úgy gondolom, hogy ha humor van, akkor minden van. Emellett számomra a szeretet, a fegyelem és a játék az a három kulcsszó, ami mesterként és zsűriként is elengedhetetlen.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT