Kiderült Somló Tamás utolsó kívánsága – Ezt a legnehezebb teljesíteni!

Dózsa Gabriella 2019.07.11. Huppsz

Kiderült Somló Tamás utolsó kívánsága – Ezt a legnehezebb teljesíteni!

 

24 évig élt hatalmas szerelemben, szeretetben a legendás zenész és felesége. Keszthelyi Gyöngyvér az utolsó percben is ott volt Somló Tamás mellett, aki halála előtt elmondta mit kér még nejétől. Az özvegy szerint ezt a legnehezebb teljesíteni.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Július 19-én lesz három éve, hogy az LGT együttes legendás zenésze örökre lehunyta a szemét. Így, az évforduló környékén mindig elárasztják az emlékek az özvegyet is. Gyöngyvér elmondása szerint férjének az fájt a legjobban, hogy közös gyermeküket, Lilit nem látja felnőni.

„A fájdalom ma is pont olyan, mint amikor Tamás 68 évesen elment, csak tán nem tör fel annyira gyakran belőlem” – mondta a Story magazinnak az özvegy. „Jóllehet az együtt töltött 24 évben adódtak mélypontok az életünkben, de mindig egy család maradtunk.”

Somló Tamás nem sokkal a halála előtt azt kérte kedvesétől, hogy ne szomorkodjon majd sokáig, találjon magának új párt.

„Nekem olyan, mintha tegnap történt volna. Az idő begyógyítja a sebeket, mondják, de aki ilyet állít, még nem élt át hasonló veszteséget. A gyász megmarad, csak éppen körbenövi az élet. Tomi végakarata az volt, hogy a halála után ne maradjak egyedül. Életében szinte minden kívánságát teljesítettem, de ezt nagyon nehéz, mert Tomi magasra tette a mércét.”

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)