Király Linda: Azzal töltöm a születésnapomat, amit imádok csinálni

Soltész Mónika 2020.02.28. Huppsz

Király Linda: Azzal töltöm a születésnapomat, amit imádok csinálni

Király Linda nem akármilyen születésnapi ajándékot tudhat magáénak. Az énekesnőnek ugyanis pont két nappal ezelőtt jelent meg hosszú idő után a videoklipje, ami már hatalmas nézettséget ért el pillanatok alatt. Linda az AcNewsnak elárulta, mivel tölti e jeles napot.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Két nappal ezelőtt jelent meg Király Linda legújabb, Lángra gyúl című videoklipje.

„Nagyon rég jött ki utoljára klipem, kivéve a Dalfutáros Harapj a napba, amiben szerepeltem. Nagyon jól éreztem magam, a ’70-es évek fílingjét hozza, imádtam. Hosszú volt a forgatás, mert reggel 8 órától, egészen másnap hajnal háromig dolgoztunk. Buli volt görkorizni, igaz, vagy háromszor majdnem hasra estem. Jó társaság jött össze, elszórakoztunk. Örülök, hogy két nap alatt ilyen hatalmas a nézettsége” – mesélte lapunknak Linda.

„Véletlenül alakult úgy, hogy épp a születésnapom előtt két nappal volt a dalpremier, de ennél nagyobb ajándék nem is lehetett volna számomra. Nagyon jól vagyok, izgalmasan telik a mai napom, mert kaptam egy szinkronszerepet, a Trollok című aranyos kis mesében tűnik fel a hangom, ezt fogom ma felénekelni. Este 9 órakor lesz egy fellépésem, majd éjfélkor is lesz egy másik. Így elmondhatom, azzal töltöm a születésnapomat, amit imádok csinálni” – tette hozzá az énekesnő, aki azt is elárulta, rátalált-e már újra a szerelem.

„Egyelőre nincs férfi az életemben, nem ez volt előtérbe helyezve az utóbbi hónapokban. Hiszem azt, minden akkor jön, amikor jönnie kell. Nyitott vagyok, de jól érzem így is magam.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT