Király Linda sógornője veséjét adta nevelőapjáért – „Komplikációk léptek fel”

Soltész Mónika 2020.07.02. Huppsz

Király Linda sógornője veséjét adta nevelőapjáért – „Komplikációk léptek fel”

A Király család nehéz időszakon van túl. Linda és Viktor testvérének a felesége fél veséjét adta, hogy megmentse nevelőapja életét. Azonban komplikációk léptek föl, így a fiatal nőn újabb beavatkozást hajtottak végre. Az énekesnő a közösségi oldalán mesélt a történtekről.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Nem volt könnyű az elmúlt pár hét a Király testvéreknek. Viktor ikertestvérének a feleségéért aggódott az egész család, aki saját életét kockáztatva vállalta a vesedonor „szerepet” nevelőapjáért. Azonban a műtét nem teljesen úgy zajlott, ahogy azt várták, és komplikáció lépett fel, így a fiatal édesanyán egy második operációt is végrehajtottak. Sógornője, Linda megható sorokban mesélte el a történteket, illetve azt is elárulta, hogy van most Jessica.

„Egy nagyon nehéz másfél héten vagyunk túl, mint család. Jessica, Ben testvérem felesége felajánlotta egyik veséjét, hogy megmenthesse nevelőapja életét. Sajnos az első műtét után komplikációk léptek fel, és Jessicanak egy második műtétre volt szüksége. Nem sokat aludtunk az utóbbi héten, de szerencsére jól sikerült a második műtét, és pár nap lábadozás után hazaengedték, hogy a férjével és gyönyörű kisfiával lehessen a felépülés hátralevő részében. Nem igazán tudom szavakba önteni, hogy mennyire büszke vagyok Jessicara. Ő egy csupaszív, bátor és eszméletlenül erős nő. Szerencsésnek tartom magam, hogy része a családomnak. We love you Jessica” – olvasható a posztban.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT