Király Viktor elindult a nemzetközi hírnév felé - „Eldöntöttem, hogy nem fogok lehajtott fejjel élni!”

2021.01.27. Huppsz

Király Viktor elindult a nemzetközi hírnév felé - „Eldöntöttem, hogy nem fogok lehajtott fejjel élni!”

Király Viktor hangulatembernek tartja magát és nem titkolja, hogy olykor becsúszik neki egy-egy depressziósabb nap. De mindig feláll, mert hatalmas céljai vannak, és nem ismer lehetetlent. Az énekes, dalszerző most elindult a nemzetközi siker útján: a legendás francia DJ, Bob Sinclar adta ki a legújabb dalát.

Cba - cikk közötti

Király Viktor gyerekkorát végigkísérte a zene. 10 évesen édesapjától tanult meg dobolni, zongoraórákra járt, garázszenekarokat alapított, az éneklés mégis egy különös véletlen folytán került előtérbe az életében.

„Elég hamar kiderült, hogy nem értek máshoz, mint a zenéhez. Előbb jött a dalszerzés és a szövegírás, majd hozzá tanultam meg zenélni és énekelni. Amerikában és itthon is a garázszenekarokban mindig dobos voltam, de valahogy azt éreztem, hogy ha nálam lenne a mikrofon, nekem ez jobban menne. Egészen a saját szalagavatómig kellett várni, hogy énekessé lépjek elő, és akkor valahogy megvilágosodtam, hogy ez az én utam” – mesélte Viktor a Lead Yourself interjúsorozatában, amit ezúttal az énekes saját stúdiójában vettek fel.

A zenész abban hisz, hogy vannak sorsszerű dolgok, de mi magunk is tudjuk azt irányítani, így neki az volt megírva, hogy énekelni kezdjen. De ez nem volt egyszerű feladat.

„Semmi önbizalmam nem volt. Nulla! Sőt, a mai napig ez a legnagyobb negatív tulajdonságom, hogy nem bízok magamban. Még mindig remegek egy tévés fellépés előtt, izgulok egy új dal bemutatásán, egyszerűen nem vagyok az a fajta énekes, aki kiáll és azt mondja: „na, itt vagyok, nézzétek”. Tudom, ez hiba, mert meg kéne találnom az egyensúlyt, hogy ne legyek se beképzelt, de legyen meg a kellő magabiztosságom” – mondta az énekes, aki ma már nem titkolja, hogy a Megasztár előtt is mélyponton volt.

„Utolsó esélynek tartottam a Megasztárt, pedig akkor még csak 24 éves voltam. Azt éreztem, hogy itthon, Magyarországon nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna. Mindenki megtalálta az útját, én meg valahogy még mindig csak kerestem a helyem. Úgy éreztem, ha visszaköltöznék Amerikába, akkor meglelném önmagamat is. De ekkor elkezdett mindenki biztatni – család, barátok, hogy jelentkezzek, próbáljam ki. Hát kipróbáltam és megnyertem” – tette hozzá nevetve.

Ma már azt is tudja, hogy nem Amerika hiányzott neki, csak elismerésre vágyott. „Igazából mindegy, hogy hol kapod meg a figyelmet. Az én lelkemnek bőven elég, hogy itt az emberek ismernek, szeretnek, elismerik a munkásságom. Persze, nem azt mondom, hogy itt meg is állok. Van egy merész álmom: szeretnék Grammy-díjat kapni. Másoknak is sikerült már, nekem miért ne menne? Főleg, ha az ember sokat dolgozik érte, akkor semmi sem lehetetlen. Most valami amúgy is elindult, nemzetközi szinten is. A legendás francia DJ, Bob Sinclar kiadta a legújabb dalomat. Nagyon a magáénak érzi, minden nap posztol róla, figyel rá, és ez már jó irány. Most van bennem egy nagy adag izgulás, hogy megfeleljek neki” – mondta büszkén Viktor.

Azzal is tisztában van, hogy nem a gyors sikereket kell hajszolni, jobban megéri kitartónak és egyedinek lenni. „Eldöntöttem, hogy nem fogok úgy élni, hogy lehajtom a fejem, inkább leszek valaki. Ha hiteles akar lenni az ember, akkor előbb tanulja meg a szakmát, utána majd jöhetnek a sikerek is. Én pont ezért folyamatosan fejlesztem magam. Néha nehéz, mert hangulatember vagyok, a zenében is. Vannak napjaim, amikor egyszerűen depis vagyok. Őszintén felvállalom. Olyankor nincs kedvem semmihez, de azt nem hagyom, hogy ez az érzés sokáig rám telepedjen. Engedek neki egy napot, de aztán tűnjön el. Egy rossz nap belefér, több már nem.”

A karantén időszak őt is megviselte, bár az elején próbálta úgy felfogni, mint egy nyaralást, de ahogy teltek a hetek egyre nehezebb lett. 2020 májusában aztán minden megváltozott: megszületett a kisfia. „Most kezdünk igazán összebarátkozni. Már kezd kialakulni a kommunikáció, hiába nem beszél még, de látom a szemén, hogy ért, figyel, mosolyog. Kezdem érezni, hogy milyen jó apának lenni. Eddig féltem a gyerekneveléstől, de már azt érzem, hogy miért nem csináltam ezt előbb.”

Viktorral, erről a beszélgetésről egy videó is készült a Lead Yourself interjúsorozat keretén belül, amit Soós Dávid vállalkozó, üzleti mentor készített. Dávid, fiatal kora ellenére már sokat tapasztalt. Sokszor bukott el, s állt fel, így megtanulta, hogy csak rajta múlik, hogy mit hoz ki magából és az életéből. A teljes beszélgetés linkje itt (https://www.youtube.com/watch?v=ValaaKh_PeA) érhető el.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Mulatós zene biznisz: mindenki szeretne profitot termelni

Farkas Márió 2022.05.19.
A lakodalmas zenészek legkedvezőbb időszaka érkezik: itt a nyár, jönnek a haknik és két év után először megkötések nélkül lehet fellépni. Előkerült egy lista, miszerint a műfaj legkeresettebb előad&o...

Reviczky Gábor megerősítette: Jöhet az új Üvegtigris

Farkas Márió 2022.05.18.
Az Üvegtigris az elmúlt 20 év popkultúrájának meghatározó mozifilmje, a mai napig idéznek belőle, emlegetik a jeleneteket. Az egyik közkedvelt szereplő, Gáspár Sándor tett egy sejtelmes kijelentést, misze...

Férjhez megy Yvonne Dederick – Évek óta tart a szerelem!

Pataki József 2022.05.17.
Egy ortopéd-sebész főorvos rabolta el a luxusfeleség szívét.

Huppsz

Ma lenne 56 éves Ambrus Zoltán – Egykor ilyen bulikkal köszöntötték

Pataki József 2022.05.19.
Az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja sosem vetette meg a jó bulikat, és bizonyára, ha még ma is köztünk lenne, kapva kapna az alkalmon, hogy szeretteivel megünnepelje születését.

Curtis Újpestért tényleg minden őrültségre képes

Farkas Márió 2022.05.19.
Az Újpest FC egykori játékosa, Curtis lilára festette a haját! A rapper néhány nappal ezelőtt a közösségi oldalán indított egy szavazást, a hajszínét illetően, rajongói pedig a lilát ...

Járai Mátét felfüggesztette az RTL Klub

AC News 2022.05.19.
A műsorvezető az RTL Klub reggeli műsorának titkait fecsegte ki Istenes Bence internetes műsorában, ezzel büntették érte.   
Video4a - Kategóriák között
min-mano
video1a - Kategoriak között

AC News

Elkezdődött a jegyértékesítés: már 1500 forintért bejuthatsz a vizes világbajnokságra

AC News 2022.05.19.
Egy hónappal a rajt előtt elindult a jegyértékesítés a magyarországi vizes világbajnokságra.

Balul sült el az ünneplés - szembe lőtte a pezsgősdugó a kerékpárost

AC News 2022.05.19.
Hiába írt történelmet az eritreai Biniam Girmay a Giro d'Italián, nevét nem ezért fogják még sokáig emlegetni a verseny szerelmesei.    

Nyitnak a fővárosi vízparti strandok

AC News 2022.05.19.
Két fővárosi, vízparti strand is megnyitja a kapuit a hétvégén. Május 20-tól nyit Budapest tengerpartja, a Lupa, mely 2017 óta új minőséget hozott a hazai strandkultúrában.  Az Újbud&aa...

Sziréna

Ecettel büntette a körmüket rágó diákokat az edzőnő

AC News 2022.05.19.
A pusztazámori általános iskolában megengedhetetlen módszerekkel büntette diákjait az edzőnő.

Hajléktalanokat bántalmazó rendőrök ellen emeltek vádat

AC News 2022.05.19.
A húszas éveik elején járó két rendőr Mohács belterületén, járőrszolgálatuk során kiszolgáltatott élethelyzetű, hajléktalan embereket bántalmazott és alázott meg.  

Nem aprózta el a mezőtúri sofőr, egy nap 14 pontot gyűjtött be szabbályszegésért

AC News 2022.05.19.
A mezőtúri férfi egy délután 14 pontot gyűjtött be az elkövetett szabályszegésekért. Szabálytalanul előzött és a piroson is áthaladt.
video5 - Kategoriak között
video4 - Kategoriak között
video3 - Kategoriak között

Itthon

Pintér: Jó kezekbe kerül az egészségügy

Pataki József 2022.05.19.
Pintér Sándor belügyminiszter-jelölt szerint azzal, hogy az egészségügy a tárcája irányítása alá kerül, jó kezekben lesz az ágazat.

Bakondi: A migráció továbbra is kihívást jelent

Pataki József 2022.05.19.
A migráció a következő években is biztonsági kihívást fog jelenteni - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Rogán: A háború ellenére is rekordévre számítunk az elmúlt két esztendőhöz képest a turizmusban

Pataki József 2022.05.19.
Az ukrajnai háború ellenére is rekordévre számítunk az elmúlt két esztendőhöz képest a turizmusban - jelentette ki Rogán Antal az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülés&eacu...

Világ

Moldovai elnök: Moldova az Európai Unióhoz tartozik

Pataki József 2022.05.19.
Moldova a szabad világ része kíván maradni, Európa részeként képzeli el a jövőjét, az unió értékeit sajátjaként vallja, Moldova az Európai Unióhoz tartozik - jelentette ki Maia Sandu...

Uniós biztos: Az Európai Bizottság mindent megtesz a jogállamiság védelme érdekében

Pataki József 2022.05.19.
Az Európai Bizottság mindent megtesz a jogállamiság és az európai értékek védelme érdekében, minden eszközt felhasznál a tagállamokkal szemben, ha megsértik az európai jogot - jelentette ki ...

Biden a védelmi termelési törvény segítségével orvosolná az Egyesült Államokban kialakult csecsemőtápszer hiányt

Pataki József 2022.05.19.
Joe Biden amerikai elnök az úgynevezett védelmi termelési törvényt (Defense Production Act) hívja segítségül, hogy orvosolni tudják az Egyesült Államokban kialakult csecsemőtápszer-hiányt - jelentette b...
video5 - Kategoriak között
min-mano
video4 - Kategoriak között

Profil

Haddad Henrik: Minden annyira sorsszerűen jött össze

Farkas Márió 2022.04.30.
Haddad Henrik, azaz Ricky, az egykori fiúcsapat, a Picasso Branch énekese volt a 90’s évek végén. Az azóta eltelt időben sem tétlenkedett, beindította szólókarrierjét, született négy gyermeke és ak...

Gajdos Attila: Most a háború elől menekülteknek van szükségük a segítségre

AC News 2022.03.06.
Gajdos Attila különleges gospel csapatot alapított, akikkel mélyszegénységben élő gyermekeket támogatnak és most a háború elől menekülteknek is megpróbálnak segíteni. Mint mondja, ez a műfaj, a gosp...

Ferenczi István: Megszenvedtem a 490 kilométeres Phidippidest, de idén megint nekivágok!

AC News 2022.02.26.
A korábbi válogatott futballista, a Zalaegerszeg jelenlegi másodedzője, Ferenczi István mára az ultamaratoni futás megszállottja lett. Tavaly novemberben teljesítette az Athén-Spárta-Athén 490 km-es távot, aminek id...

Amiről beszélnek

Nem akárkivel randizgat Charlize Theron

Pataki József 2022.05.19.
Állítólag Halle Berry exével kavar a színésznő.

Fresh Andi a botoxról: úgy néztem ki, mint egy viaszbábú

Farkas Márió 2022.05.19.
Villányi Andrea, azaz Fresh Andi életének utóbbi időszaka igencsak küzdelmesre sikeredett: mellrákot diagnosztizáltak nála, ráadásul sokakban csalódott, miután kiderült a betegsége. Az énekesnő sze...

Horgas Eszter 25 éves traumával küzd: fiatalkori szerelmei kezet emeltek rá

Farkas Márió 2022.05.19.
Manapság már nem fordulhat elő ilyen a fuvolaművész életében, de ha szóváltásba kerül egy partnerével, összehúzza magát, mert számít az ütésre.
min-mano
video3a - Kategóriák között
video3 - Kategoriak között
Remiz uzlethaz - felugro