Kiss Ramóna csatornát váltott – „Az én szívem mindig tiszta és ez most sincs másképp!”

Soltész Mónika 2020.09.14. Huppsz

Kiss Ramóna csatornát váltott – „Az én szívem mindig tiszta és ez most sincs másképp!”

TV2 Sajtószoba

Sokáig óriási titok övezte, kik lesznek a TV2 új produkciójának, a Dancing with the Stars-nak a résztvevői, azonban tegnap, a Sztárban Sztár élő show-jának a végén mindenre fény derült. Nem csak a versenyzőket és a zsűritagokat leplezték le, hanem a legnagyobb meglepetést a műsor női háziasszonya, Kiss Ramóna okozta, aki az RTL Klub-tól igazolt át a csatornához.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Miután kiderült, hogy Kiss Ramóna Stohl András oldalán áll színpadra a Dancing with the Stars című műsorvezetőjeként, a színésznő a közösségi oldalán mondta el érzéseit a történtekkel kapcsolatban.

„Sziasztok! Az életem munka szempontjából ismét egy hatalmas fordulóponthoz érkezett! Oly régóta vagytok Velem17 éves voltam, amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően belecsöppentem a Barátok közt című sorozatba és Zsófi bőrébe bújhattam 16 éven át! Annyi emlék, ismerős, barát, élmény, sírás, nevetés.... aztán éreztem, hogy valami feszít, nem találom a helyem és mennem kell tovább.... új kihívásokat keresve, új élményekkel gazdagodva. Így talált rám az X-Faktor és az RTL Reggeli. Egy újabb kaland vette kezdetét: miközben életem legnagyobb kalandjába is belevágtam, hisz édesanya és feleség lettem az elmúlt három év során.

Köszönöm az RTL Klubnak a lehetőségeket, amiket kaptam. Ha bármikor visszagondolok majd, mérhetetlen büszkeség tölt el, hogy az X-Faktor háziasszonya lehettem, hogy a Reggeli egyik műsorvezetőjeként ébreszthettem a nézőket, és hogy két kultikus sorozatban is szerepet kaptam.

Most pedig a tenni akarás, a dolgozni vágyás, a valami teljesen újnak a megalkotása győzedelmeskedett bennem és örömmel vágok neki az új csapattal a feladatnak. A TV2 műsorvezetőjeként folytatom az utam! Tudom, hogy akik gyerekkorom óta követnek, látnak és megismertek, tudják rólam, hogy az én szívem mindig tiszta és ez most sincs másképp! Tartsatok velem a legújabb kalandomban is! A Dancing with the Stars műsorvezetőjeként pedig igyekszem elkápráztatni Titeket! Nagyon sok szeretettel és nagyon sok hálával millió csókot küldök Nektek! Nemsokára találkozunk! Lékai-Kiss Ramóna” – írja Ramóna.

A TV2 showműsorában 12 híresség vállalkozik arra, hogy megmutassa tánctudását profi párja oldalán. Táncparkettre lép Gabriela Spanic és Andrei Mangra, Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, valamint Győrfi Dani és Stana Alexandra. Az ítészek egyik női tagja Ördög Nóra, Magyarország legértékesebb médiaszemélyisége, az év műsorvezetője díj többszörös nyertese, aki korábban maga is versenytáncolt. A másik hölgytagja Molnár Andrea, országos latintánc-bajnok, koreográfus, mesterdiplomás táncpedagógus. És még Kováts Gergely Csanád, ötszörös showtánc világbajnok, a TV2 Megatánc című műsorának győztese, táncművész, koreográfus, rendező és Schiffer Miklós: a stílus és az elegancia magyarországi nagykövete, nemzetközileg ismert stílus-és divattanácsadó foglal helyet a zsűriben.

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT