Kiűzte magából a Sátánt Gáspár Laci

AC News 2017.04.25. Huppsz

Kiűzte magából a Sátánt Gáspár Laci

Gáspár Laci Peller Mariann Utazás a lelked körül című beszélgetős műsorában árulta el: kamaszkorában komoly alvászavarral és démonaival küzdött. Végül hívő ember segítségét kérte.

cba bejegyzeseknél(200x300)

A megasztáros Gáspár Laci mélyen hívő ember, akit fiatal korában hatalmába kerített a gonosz. Laci Peller Mariann műsorában beszélt arról, hogyan sikerült megszabadulnia tőle. De ehhez először elmondása szerint a Sátánnal kellett megküzdenie. „Lehettem olyan 13–14 éves, akkor volt egy két évig tartó, viszonylag nehéz szakasza az életemnek: akkoriban nem mertem esténként elaludni. Úgy kezdődött, hogy álmomban rájöttem, hogy álmodom, felébresztettem hát magam, de valójában nem ébredtem fel, hanem megrekedtem az álom és az ébrenlét között. Feküdtem az ágyban, mindent láttam, hallottam, ami körülöttem történt, de nem bírtam megmozdulni, és nem bírtam megszólalni. Olyan nyomasztó érzés volt, mintha valaki ráült volna a mellkasomra" – mondta Laci, aki gyakorlatilag rettegésben élt. A roma közösség is kizárta, ugyanis úgy vélték, megszállta az ördög.

Laci végül egy új keresztény csoportban talált megnyugvásra. „Találkoztam keresztény emberekkel, nekik is elpanaszoltam a bajomat, mire az egyikük azt javasolta, hogy legközelebb, amikor ezt átélem, mondjam azt, hogy 'Sátán, távozz tőlem, Jézus Krisztus gyermeke vagyok!'. Éjszaka megint jött a lidércnyomás, eszembe jutott a mondat, kimondtam magamban, és abban a pillanatba mintha elfújták volna, elmúlt az egész!" – fejtette ki az énekes. 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)