Klapka Dennis: Évekig harcoltam apám szeretetéért!

AC News 2018.01.12. Huppsz

Klapka Dennis: Évekig harcoltam apám szeretetéért!

Már elmúlt egy éve, hogy Klapka György elhunyt, mégis megdöbbentő családi titkok látnak napvilágot. Sokan azt gondolnák, milyen könnyű élete lehetett a gyermekeinek, pedig csöppet sem volt így, ezúttal fia, Dennis árulta el a teljes igazságot.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Klapka Dennis tavaly év elején lett teljesen árva. Apja elvesztése után család, pénz és munka nélkül maradt. Hiába a gazdag szülő, a jómód, a harmincéves férfinek nem volt könnyű gyerekkora, hiszen nem kapott olyan figyelmet, mint ami járt volna. A Sorry magazinnak megdöbbentő őszinteséggel mesél a gyermekkoráról, és szüleivel való kapcsolatáról.

„A családom merőben más volt, mint a többi, ahol idillikusan és szeretetben éltek. Nálunk inkább a sikerhajhászás és az állandó szereplés volt a legfontosabb, pontosabban a szüleimnek, akik a címlapok számlálásával voltak elfoglalva ahelyett, hogy a gyerekeikkel törődtek volna. Hosszú távú befektetésként, üzletként tekintettek a családra. Soha sem foglalkoztak velem igazán. Azzal, hogy mit érzek, mire vágyom, vagy éppen mi nyomja a lelkemet. Édesapám figyelméért és szeretetéért évekig harcoltam, de sosem kaptam meg. Általában csak átnézett rajtam, ha éppen nem csitított el. Ugyanis nemegyszer előfordult, hogy valamit szerettem volna mondani neki miközben nézte a híreket, és csak legyintett, majd azt mondta: csend legyen” – mondta Dennis.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)