Kocsis Tibor elárulta, mit jelent új tetoválása

2019.10.07. Huppsz

Kocsis Tibor elárulta, mit jelent új tetoválása

Közel tíz év vágyódás után, egymás után hirtelen két tetoválása is lett az énekesnek. Kocsis Tibó egy nagy madárszárnyat varratott magára, az AcNewsnak beszélt arról, miért éppen ezt a motívumot választotta.


 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Bár régóta szeretett volna tetoválást Kocsis Tibó, eddig nem volt hozzá elég bátorsága. Pedig szerencsés helyzetben van, hiszen nővére kiváló szakember. Végül ez adta meg a végső lökést az első, majd a második tetoválásához.

„Tényleg régóta vágytam rá, de sokáig hezitáltam, nem akartam olyan mintát, amit később megbánok” – kezdte lapunknak az énekes. „Végül egy madár szárnyat választottam, ami a szabadság jelképe. Az angyalszárny adott lett volna, de bevallom, nem vagyok egy angyal. Egy picit egyébként az is a célom volt a varratással, hogy változik-e emiatt rólam az emberek megítélése. Be is jött, mert volt akinél kivertem a nagy mintával a biztosítékot, nem gondolták volna rólam. De a többségnek bejött, és bár még picit fáj, nekem is nagyon tetszik nekem.”

A háromórás művelet családi környezetben készült, Tibó keresztgyerekeinek kérdései közt.

„Nagyon szurkoltak, végig kérdezgettek, imádom őket. Az új dalaimat is az elsők közt fogják meghallgatni. A nyári szezon után ugyanis most alkotó folyamatban vagyok, három számmal készülök. Kettő témája ebből már publikus. Az egyik dal kicsit kötődik a tetoválásomhoz, arról szól, hogy merjünk eltérni a megszokottól, ne foglalkozzunk azzal, ki mit gondol… A másik pedig arról, hogy ha néha elviselhetetlen vagyok, akkor is szeressél. Nem olyan nagy kérés ez, senki sem tökéletes!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT