Komonyi Zsuzsi: Kolos mindent felülírt az életünkben!

Soltész Mónika 2018.09.13. Huppsz

Komonyi Zsuzsi: Kolos mindent felülírt az életünkben!

Komonyi Zsuzsi két évvel ezelőtt adott életet első gyermekének. Kolos igencsak felforgatta édesanyja életét, melynek az énekesnő minden percét élvezi. Zsuzsi elárulta, kisfiának köszönhetően sokat változott, és már nyoma sincs a túl pörgős, régi énjének.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Az énekesnő kisfia már bölcsis, és nem titkolja Zsuzsi, hogy sokat változott gyermeke születése után.

„Három éves koráig bölcsődébe fog járni. Szerencsénk van, mert a fiam nagyon szereti a társaságot, ezért is döntöttünk így. Még nem volt két éves, amikor beadtuk. Rengeteget tanulnak egymástól a gyerekek, és látom a fejlődést rajta” – mondta a Sztár Limonádénak a csinos anyuka.

„Egy nagyon pörgős, ezer fokon égő, hirtelen ember vagyok. Mindig mindent azonnal akarok. Viszont a gyerek türelemre int. Sokat változtam, picit nyugisabb lettem, lelassultam. Mindig ő van az első helyen, utána jövünk mi a férjemmel. Mindent felülírt az életünkben. Sikerült kialakítanunk egy nagyon jó napirendet, neki és nekem is van időm magamra. Ezáltal nincsenek feszültségek, nincs idegeskedés az életünkben. Sokkal jobban szeretem magamat így, hogy tudom azt, magamon kívül másra is oda tudok figyelni” – tette hozzá Zsuzsi.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)