Közleményt adott ki az Apostol – Mégsem tartják meg az Aréna koncertet

Soltész Mónika 2020.08.04. Huppsz

Közleményt adott ki az Apostol – Mégsem tartják meg az Aréna koncertet

Elmarad az Apostol augusztus 28-ai koncertje. A zenekar közleményt adott ki, és 2021. március 7-ét jelölték meg új időpontnak, ahol az öt évtizedes fennállásukat ünneplik meg a Papp László Budapest Sportarénában.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Kapott hideget meleget az Apostol együttes, miután múlt héten, a kormányrendelet – miszerint továbbra is fenntartják a 500 fő feletti rendezvények tilalmát - kihirdetése után mégis úgy döntött, megtartják augusztus 28-ai Aréna nagykoncertjüket. A zenekar frontembere, Meződi József az ATV megkeresésére elmondta, csak akkor mondhatják le a koncertet, ha a szervezők is úgy gondolják. Ezek után hétfőn este a Broadway Jegyiroda hivatalos Facebook-oldalán váratlan bejelentést tett a koncerttel kapcsolatban, melyhez egy videót is csatoltak, ahol a zenészek tájékoztatták a közönséget a részletekről.

„Kedves Közönségünk!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a 2020. augusztus 28-ra meghirdetett Apostol 50 koncertet egy új időpontban, 2021. március 7-én tartjuk meg a Papp László Budapest Sportarénában!

Az Apostol együttes és mi szervezők is a közönség érdekeit, legfőképp mindenki egészségét tartjuk szem előtt. Az a célunk, hogy minden jegyvásárló részt tudjon venni a koncerten, és mindenkinek ugyanazt a felhőtlen szórakozást, hangulatot, koncertélményt tudjuk biztosítani. Ezért közösen úgy döntöttünk - bár a jelenlegi hatályos jogszabály nem tiltja, hogy az eseményt megtartsuk az eredeti dátumon -, hogy a koncertet egy olyan új, későbbi időpontban tartjuk meg, amikor azt már biztonságosan, zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani. Így később ugyan, de együtt, közösen, méltón ünnepelhetjük meg az Apostol zenekar öt évtizedes fennállását.

A már megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, így azzal a koncert az új dátumon (2021. március 7-én) látogatható. Amennyiben a rendezvényre vásárolt parkolójegyet is, úgy természetesen az is érvényes az új dátumra.

Az esemény: https://apostol-50--arena-koncert.broadway.hu/2021-03-07-20…

Köszönjük türelmüket és megértésüket! Üdvözlettel: Broadway Event Kft.” – olvasható a közleményben.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT