Kucsera Gábor: Most már én is a régi öregek közé tartozom!

AC News 2019.07.16. Huppsz

Kucsera Gábor: Most már én is a régi öregek közé tartozom!

Abbahagyta a profi kajakozást, azóta pedig minta édesapává vált Kucsera Gábor, kétszeres világbajnok kajakozó, aki lesi családja minden kívánságát. Egykori kézilabdázó feleségével, Tápai Szabinával két gyermeket nevelnek, Bencét és a féléves Millát.

cba bejegyzeseknél(200x300)

S hogy hiányzik-e az életéből a versenyszerű sport? „Az agyamnak hiányzik, a testemnek nem” – mondja Kucsera Gábor.

„Maga a drukk helyzet, az adrenalin löket, amit egy verseny tud adni, szinte pótolhatatlan, de igyekszem keresni az olyan helyzeteket, például extrém sportok kipróbálása, amitől megkapom ezt az energiát. Az az igazság, hogy már 37 éves vagyok, fáj mindenem, reggelente azon gondolkodom, hogy melyik irányból guruljak ki az ágyból, mert érzem a derekamat, a hátamat. Az élsport nagy igénybevételt jelent a test számára, hatéves koromban kezdtem, ami azt jelenti, hogy 28 évet üldögéltem a hajóban, ez nem múlt el nyomtalanul. Most már én is a régi öregek közé tartozom, és tartjuk a kapcsolatot a többiekkel, amiért én nagyon hálás vagyok, mert egy jó kis csapat maradt meg, szoktunk együtt edzeni is” – meséli mosolyogva a Sztár Limonádénak a világbajnok kajakos, akinek a családi élete most sokkal pörgősebb.

Fotó: Instagram

"Szabival imádjuk minden pillanatát, egyébként ez azért van, mert mindent felosztunk egymás között, ettől pedig gördülékenyek a hétköznapok. Reggel én viszem Benit oviba és én is megyek érte, plusz edzésekre is én megyek vele, Szabi ezalatt pedig Millával van. Amikor hazaérünk, akkor csere, és én foglalkozom többet a kislányommal. Hétvégén pedig mindig programozunk, nem vagyunk egy otthonülős család, imádunk kirándulni és mozgásban lenni, Millát is mindenhova visszük magunkkal babakocsiban."

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)