Laky Zsuzsi: El sem hiszem, hogy ez 17 éve történt

Pataki József 2020.09.14. Huppsz

Laky Zsuzsi: El sem hiszem, hogy ez 17 éve történt

A szépségkirálynőnek pontosan 17 évvel ezelőtt változott meg az élete, amikor hazánkat képviselve őt választották meg Európa legszebb hölgyének. Zsuzsi az AcNewsnak árulta el, hogyan éli meg ezt az évfordulót.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Laky Zsuzsi 2003-ban képviselhette Magyarországot a Miss Európa szépségversenyen Párizsban, amit meg is nyert. Ez napra pontosan 17 évvel ezelőtt történt. Az évforduló alkalmából pedig felhívtuk, hogy megkérdezzük, hogyan élte meg ennyi év távlatából a nagy eseményt.

„Elég sokkoló, hogy ennyi idő eltelt azóta. Olyan, mintha csak most lett volna. Amikor akkoriban mondták nekem az idősebbek, hogy repül az idő, sosem hittem nekik. Aztán most itt vagyunk… El is felejtettem, hogy ma van az évforduló, ez egy örök emlék marad nekem. Még mindig hihetetlen számomra, hogy ez pont velem történt meg” – árulta el az AcNewsnak Zsuzsi.

A szépségkirálynő ezen kívül mesélt nekünk a mindennapjairól is.

„Most a legtöbb időmet az óvodaváltás, és az iskolakezdés foglalja le. Plusz a nagyobbik lányommal náthásak is vagyunk jelenleg (de nem koronavírusosak, félreértés ne essék). A karantén kicsit nekünk is betett. Úgy volt, hogy májusban újítjuk fel a házunkat, de most újra kell terveznünk az egészet. Mindent egybevetve elég izgalmasak a hétköznapjaink.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT