Lángok csaptak fel A Konyhafőnök stúdiójában

Soltész Mónika 2020.08.07. Huppsz

Lángok csaptak fel A Konyhafőnök stúdiójában

A Konyhafőnök válogató második napja is tele volt izgalommal. Az egyik versenyző figyelmetlenségéből adódóan kigyulladt egy olajjal teli lábas, eluralkodott egy pillanatra a pánik a stúdióban, végül egy tűzoltó mentette meg a forgatást.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A Válogató második napján egy tojáshegy fogadta a Castingon túljutó, újabb 13 versenyzőt. Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos most sem kímélte a szakácspalántákat!

Az első feladatban tésztaételt kellett villantani, a tojás rendelkezésre állt, a Piactéren a versenyzők azonban nem találtak húst: egy kifejezetten vegetáriánus tésztaétel elkészítése volt a feladvány.

Aki azonban húsra vágyott, nem csalódhatott, a második feladatban félbe vágott, kibelezett disznók várták a gyengébben teljesítőket. Disznóhúsból kellett főételt készíteni, olyan disznóságokkal kiegészítve, mint sertésbél, abált szív, sertésfül.

Ennél a feladatnál történt a baleset is, amikor a versenyző olaja felgyullad. A lány egy konyharuhával próbálta eloltani a tüzet, azonban az is lángra kapott. Tétlenkedve állt a pult mögött, mígnem megérkezett a segítség, és kivitték a lángoló edélyt.

„Én csak a rizottónak akartam feltenni a hagymát, majd már csak azt vettem észre, hogy lángol az egész fazék. Disznóvágás, tábortűz, tiszta falusi hangulat” – poénkodott Debóra, a picit sem vicces helyzetben.

 

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT