Lánya elvesztése után ez lesz Várkonyi András első születésnapja -  „Nélküle már semmi sem az igazi!

Dózsa Gabriella 2019.07.17. Huppsz

Lánya elvesztése után ez lesz Várkonyi András első születésnapja -  „Nélküle már semmi sem az igazi!

Az ország Vili bácsija nemsokára betölti a hetvenedik életévét. Várkonyi András készül a jeles alkalomra, most is ott lesznek barátai, kollégái, szerettei. De lánya elvesztése után ez lesz az első születésnapja, már semmi nem lesz olyan, mint előtte.

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A Barátok közt sztárjának tavaly hunyt el 39 évesen a lánya, Andrea, aki súlyos beteg volt. A népszerű színész azóta is küzd a hiányérzettel, de annyira összeszedte magát, hogy meghozzon egy komoly döntést.

„Minden egyes nap sok keserűséget tartogat így, hogy Andrea már nincs köztünk” – mesélte a Blikknek Várkonyi András. „Ám az ünnepekkor és a születésnapokon még jobban hiányzik, nélküle már semmi sem az igazi. Amúgy sem élem meg túl pozitívan, hogy hetvenéves leszek, szinte el sem hiszem, hogy már ilyen sok év van mögöttem… Történt, ami történt, de az élet mégsem áll meg. Van egy fiam, két testvérem és az édesapám is köztünk van még. Minden megy tovább... Nemrégiben jutottunk el odáig, hogy Andrea lakását kiadjuk. Még nehéz erről beszélni, megélni sem egyszerű, de sajnos ez volt a logikus lépés!”

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)