Liptai Claudia: Végre magamhoz ölelhetem a kisfiamat, a lányomat, a férjemet!

Soltész Mónika 2020.09.30. Huppsz

Liptai Claudia: Végre magamhoz ölelhetem a kisfiamat, a lányomat, a férjemet!

Liptai Claudia nehéz napokon van túl. Szeptember 16-án jelentette be, hogy családjával együtt karanténba kellett vonulniuk, miután pozitív lett a koronavírus-tesztje. A színésznő most is élő videóban jelentkezett közösségi oldalán, miután a második tesztje is negatív eredményt hozott.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Liptai Claudia még soha nem örült ennyire a negatív szónak, mint a mai napon. Mégis azért boldog a legjobban, hogy újra megölelheti gyermekeit és férjét.

„Jól látható, utcára kerültem, de nagyon örülök neki, mert ez azt jelenti, hogy vége. Ugyanis ma megjött a második tesztem eredménye, ami szintén negatív lett. Életemben nem örültem még ennyire a negatív szónak, mint a mai napon. Ezt azt jelenti, hogy újra szabad vagyok, és mehetek dolgozni, visszakaphatom az életemet. Sajnos vannak maradvány értékei ennek a COVID-nak, ami azt jelenti, nagyon sokat vagyok fáradt, fáj a fejem, és a legrosszabb része, hogy nagyon komoly szaglás- és ízvesztésem van, amit jelenti, tényleg semmit nem érzek. De nagyon remélem, idővel ez is visszatér, és ami a legfontosabb és legjobb érzés, hogy végre magamhoz ölelhetem a kisfiamat, a lányomat, a férjemet. Szeretném megköszönni azt a rengeteg szeretet, amit a barátaimtól, a rokonaimtól, a szeretteimtől, és olyan ismeretlen emberektől kaptam, mint ti, akik nézitek az oldalaimat. Higgyétek el, az orvosságok nem érnek néha annyit, mint a jó szavak. Tudom, hogy félünk valamitől, ami ismeretlen, de mindenkit arra kérek, legyen tisztelettel az embertársa iránt, és azok iránt, akik vagy betegek voltak, vagy még előtte állnak, vagy épp betegek. Nagyon fontos ezekben az időkben, hogy átöleljük egymást, nem pedig eltaszítsuk a másikat. Én szinte csak jót kaptam tőletek, ezt nagyon köszönöm. Ugyanezt a figyelmet kívánom tényleg mindenkinek, egyébként COVID nélkül is. Újra itt vagyok a szabadban, annyira örülök neki, ezt el sem tudom mondani” – mondta örömmámorban a színésznő az Instagramon közzétett videójában.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT