Ma temetik Petics Kristófot – Ez volt a végrendelete!

Pataki József 2020.06.02. Huppsz

Ma temetik Petics Kristófot – Ez volt a végrendelete!

Hátborzongató videó került fel nemrégiben a netre, melyben Petics Kristóf beszél arról, hogy milyen temetést szeretne magának.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Egykori gitárosa tette fel azt az egy perces videót, melyben a tragikus sorsú Petics Kristóf arra kér mindenkit, hogy alkohollal emlékezzenek meg majd róla, ha egyszer eléri a vég.

„Ne hozzatok virágot. Utálom. Ne hozzatok csokit sem. Nem kérek semmit, csak egy kis fűzfát, és öntsetek alkoholt a földre, ahol eltemetnek. Azt akarom, hogy mindenki igyon a temetésemen. Mindenki kivétel nélkül igyon abszintot. B@sszatok be, mint a szemét. A zenekar nem kaphat másik énekest, hanem minden számát egy meglévő zenekar énekesére átdolgozzátok. Mert az úgy menőbb…” – mondta Petics Kristóf a videóban.

Az X-Faktorból megismert énekest a mai napon helyezik végső nyugalomra Újfehértón, ahol az utolsó napjait is töltötte.

„A 2020. május 24-én tragikus körülmények között elhunyt Petics Kristóf családja közleményben tájékoztatja a sajtó képviselőit, hogy szeretett hozzátartozójuktól 2020. június 2-án vesznek végső búcsút Újfehértón, a sajtó nyilvánosságának teljes kizárásával. A család nem kíván további információkat közölni a temetést illetően, továbbá arra kérik a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben döntésüket” – írta korábban testvére, Mariann egy közleményben

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT