Mádai Vivien falta a pasikat

2017.05.29. Huppsz

Mádai Vivien falta a pasikat

A szép műsorvezető szinte szerelmes a szerelembe; olyannyira, hogy ovis korától kezdve szinte mindig lángolt valaki iránt. Sőt, egy kis „kerítésért” sem ment a szomszédba; azaz sokak kapcsolatánál ő bábáskodott.

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Vivien őszintén elmondta, hogy természetesen ma már csak egy férfihoz fűzik romantikus érzelmek.  „Nagyon szerelmes típus vagyok, és eddig általában szerelemből szerelembe estem. Először rögtön az óvodában, de fájó pillanat volt, amikor rájöttem, a fiúnak az óvodástársam tetszik. Így az első szerelem nekem azonnal az első csalódás is volt” - mondta Vivien a Bors című napilapnak, aki nem sokáig bánkódott, és nem sokkal később már mást szeretett.  „Elsőtől ötödikes koromig együtt jártam egy kisfiúval a magunk gyerekes módján. Viccesen meg is szoktam jegyezni, ez volt eddig a leghosszabb kapcsolatom, hisz még a férjemmel, Zolival is csak négyévesek vagyunk.” – magyarázta Vivien, aki Első komolyabb szerelmét tizenhat évesen találta meg. Az a kapcsolat két és fél évig tartott, míg a tévés mára már nem keresi a boldogságot, hiszen megtalálta.

Zoltánnal négy éve vannak együtt, kisfia, Zénó pedig két és fél éves.

„Nekem Zoli az igazi! Ő egy csodalény. Nehéz velem együtt élni, de neki ez is megy! Csak remélni tudom, hogy kitart mellettem, és ő lesz az utolsó szerelmem is! – fohászkodott Vivien.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT