Madár Vera: 70 évesen is szívesen játszanék a sorozatban!

Pataki József 2019.07.17. Huppsz

Madár Vera: 70 évesen is szívesen játszanék a sorozatban!

Madár Veronika immár 15 éve kápráztatja el a tévénézőket napról napra, és mint mondja; ha rajta múlik, sosem mondana le a Jóban Rosszban sorozatról, hiszen az ottani stáb a második családja.

cba bejegyzeseknél(200x300)

15 éve már, hogy belibbent a nézők szívébe Galambos Gyöngyiként a színésznő. A Jóban Rosszban népszerű sztárja emellett persze színházban is játszik, szeptembertől egy új bemutatóra készül, és egy ideje énekesnőként is megcsillogtatja a tudását a színpadon. Éppen ezért nagyon kevés ideje marad pihenésre, már alig várja az augusztust, amikor a férjével el tud majd menni nyaralni.

„Kicsit már kezdek elfáradni, alig várom az augusztust, amikor Richárddal el tudunk majd utazni. Azt viszont még nem tudjuk hova, mindenképpen tengerparti helyre szeretnék menni üdülni, mert imádok úszni, és napozni”– kezdi lelkesen az AcNews-nak Veronika, miközben épp készülődik az újabb forgatási napjára.

„Épp igyekszem be a stúdióba, hogy felvegyünk egy jelenetet. Olyan gyorsan elröppent ez a 15 év, mintha csak tegnap lett volna az első napom a Csillagvirág Klinikán” – mondja nevetve.

Ekkor megkérdezzük tőle mi lesz akkor, ha vörös hajzuhataga őszbe fordul? Marad Gyöngyinek, vagy idővel szeretne tovább lépni a napi sorozatból?

„Ez csak az írókon múlik… nagyon kreatívak, szinte már minden műfaj volt a sorozatban. Nem tudom nekem mennyi időt szántak, de akár 70 éves koromban is szerepelnék a Jóban Rosszban sorozatban. Ez a stáb nekem a második családom, nagyon szeretem őket.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)