Magyar dal lett a Beach Handball Európa Bajnokság indulója

Soltész Mónika 2018.08.15. Huppsz

Magyar dal lett a Beach Handball Európa Bajnokság indulója

A kemény munka meghozta gyümölcsét. Nagy megtiszteltetés érte a Charme zenekart, az ő dalukat választották a Beach Handball Európa Bajnokság induló dalának, melyet júliusban a bajnokságon mutattak be. Jáger Gyula énekes az ott szerzett élményeket lapunkkal osztotta meg.
 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Idén Montenegróban a finálét a Charme zenekar nyitotta meg a Beach Handball Európa Bajnokságon. A zenekar dalát választották a hivatalos indulójának.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy erre a rendkívül megtisztelő feladatra minket választottak. Atti és Kolozsvári Tomi már 2015 óta zeneszerzője ennek a produkciónak. Gál Kornélia menedzselésével indult ez annak idején. Aztán idén új dalt kellett írni. Úgy éreztük, ha sikerül egy nemzetközi szinten kiváló produktumot kiadni a kezünkből, akkor az nagy kiugrási lehetőség lehet a Charme részére. A dal szerintem nagyon jól sikerült, keményen megdolgoztunk vele, érdemes volt. Az európai szövetség és a közönség az első másodperctől az utolsóig végigtapsolta. Nagyon meg voltak vele elégedve, és azt hiszem ennél nagyobb elismerést nem is kaphattunk volna a munkánkért. Már most biztos, hogy jövőre újra mi megyünk” – mondta lapunknak az énekes, aki beszámolt az ott töltött időről is.

„A kinti élmények nagyon meghatározóak voltak, ha lehet, még nagyobb fordulatszámra ösztönöznek. Hatalmas megmérettetés idegen országban, idegen nyelven, idegen közönségnek játszani. Játszottam már 3x Kanadában, valamint Európában több országban és az is hatalmas élmény volt, de ott magyar retro bulit tartottam. Az anyanyelvünkön énekelni teljesen más” – árulta el Jáger Gyula.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT