Majka Curtiszről – „Mi nagyon szeretjük egymást, mindegy, ki mit mond vagy gondol!”

Soltész Mónika 2019.02.11. Huppsz

Majka Curtiszről – „Mi nagyon szeretjük egymást, mindegy, ki mit mond vagy gondol!”

Majka máig hiszi, hogy helyesen cselekedett, amikor a nyilvánosság előtt szakított barátjával, Curtisszel. Nem volt könnyű döntés számára, de most is szereti egykori zenésztársát, akivel a rossz időszak mellett, sok jó évet tudhat maguk mögött.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Egy csomószor meg kellett küzdenem bizonyos szituációkban. Curtisszel, amikor megvívtuk a kis csatánkat, akkor is dönteni kellett sok-sok év után, bár az volt a legnehezebb az életemben, de ott is azt mondtam, hogy ki kell állni, el kell mondani és meg kell tenni, mert a haza így kívánja” – idézi a Lokál Majkát a TV2, Azurák Csaba 1/1 című műsorából. A rapper elárulta, máig nem bánja, hogy kiállt a nyilvánosság elé barátja drogproblémái miatt.

„Az, aki benne volt, és kigyógyult, találkozott már, részt vett ilyen szituációban, egészen azokig az emberekig, akik ezt tanulták, mind azt mondják: a legjobb döntés volt. Picit önző döntés is volt részemről, és azért is így csináltam, hogy másnap ne tudjak visszaugrani megint ebbe a dologba. Megint meghallgatni, hogy bocsánatot kér, és megint azt mondja, hogy legközelebb nem fordul elő. Nincs visszaút. Le kellett zárni ezt a dolgot” – tette hozzá Majka, aki nem szakította meg barátjával máig a kapcsolatot.

„Mi nagyon szeretjük egymást, mindegy, ki mit mond vagy gondol. Nagyon jó barátok voltunk, mindent együtt csináltunk. Az eltelt kilenc együtt töltött év után az ötödikben megérkezett sajnos az a harmadik ügyfél, aki miatt viszont a maradék négy év úgy telt el, hogy átfordult kicsit munkakapcsolattá, de abban is olyanná, ahol rengeteg balhé volt” – mondta őszintén a rapper.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)