Majka: Sok barom veszi körül Curtist

2019.01.11. Huppsz

Majka: Sok barom veszi körül Curtist

Majka őszintén reménykedik abban, hogy Curtis kilábal ebből a nehéz időszakból, hiszen korábban sosem dolgozhatott olyan emberrel, mint amilyen ő – nyilatkozta a TV2-nek.

hbs(400x300)

Mint megírtuk, Curtis hétfőn beismerte drogfüggőségét, és azt, hogy Majkának – aki augusztusban döntött úgy, hogy drogproblémái miatt nem dolgozik vele – mindenben igaza volt vele kapcsolatban. A rapper elhatározta, befekszik egy rehabilitációs központba. Curtisért sokan aggódnak, de az Instagramon már Majka is írta, hogy drukkol neki. Talán még a közös munka sincs kizárva.

Ma Majka a Mokka riporterének a 100 Tagú Cigányzenekarral közös jótékonysági koncertjéről nyilatkozva Curtishez fűződő kapcsolatáról is beszélt.

– Az az igazság, hogy én Attilával egyfolytában tartottam a kapcsolatot. Az, hogy a média ebből mit mutatott, meg hogy néha ő miket írt ki a Facebookra, azt sok minden másnak betudtam. Neki meg kellett volna védenie magát. [...] Én már sokszor hallottam azt, hogy ő meg fog gyógyulni. Ha most tényleg elindult azon az úton, hogy tényleg meg akar gyógyulni, akkor én ennek rettenetesen örülök. Azt gondolom, hogy egy embert a tettei minősítik. Mondani mindent lehet, viszont én szeretném a legjobban, mert nekem az életben nem lesz még egy olyan partnerem a színpadon, mint Attila volt. Nem miattunk, nem a zenekar miatt, nem is a közös barátságunk miatt kell kilábalnia ebből. Ebből önmaga miatt kell kijönnie. Azért, hogy az élete rendbe jöjjön, és azért, hogy észrevegye, hogy az a sok barom, aki körülveszi és oltogatja, azok mennyire károsak rá – mondta Majka, ám név szerint nem akart megemlíteni senkit sem.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)