Már nem bánkódik a Sztárban Sztár leszek! kiesője

2019.11.18. Huppsz

Már nem bánkódik a Sztárban Sztár leszek! kiesője

A döntő kapujában kellett búcsút intenie a TV2 tehetséges versenyzőjének. Misurák Tünde hiába varázsolta el a stúdió közönségét, hiába kapott 10 pontot a zsűritagoktól, ő esett ki. A színésznő szerint bár fájdalmas volt a búcsú, ő már így is nyert…

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Hétről-hétre rabul ejtette a Sztárban Sztár leszek! ítészeit Misurák Tünde a produkciójával. A színésznő a műsor elődöntőjében is maximum pontokat gyűjtött be, de a nézőktől nem kapott a bent maradáshoz elég szavazatot. Így végül ő állt Tasnádi Bencével a műsorvezető Tilla mellett, a végeredményt.

„Hú, az a pár perc nagyon idegőrlő volt, amíg kiderült, kinek kell búcsúznia” – mesélte már másnap lapunknak Misurák Tünde. „Nehéz megfogalmazni mit éreztem abban a pillanatban, amikor Bence nevét mondta Tilla. Persze egy kis csalódottság mindenkiben van ilyenkor. Tényleg azt gondolom, hogy én csak nyertem a műsorral! Tapasztalatot, felejthetetlen élményeket, barátokat. És bár az én szereplésem véget ért, hiszem, hogy ezek az ismeretségek megmaradnak. Minden pillanatot élveztem!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT