Megható sorokkal emlékezett meg 18. házassági évfordulójáról Farkasházi Réka

Soltész Mónika 2019.06.24. Huppsz

Megható sorokkal emlékezett meg 18. házassági évfordulójáról Farkasházi Réka

Farkasházi Réka és Bence 18 évvel ezelőtt mondta ki egymásnak a boldogító igent. A színésznő házassági évfordulójuk alkalmából megható sorokkal emlékezett meg a jeles napról.
 

hbs(400x300)

Farkasházi Réka 2001-ben ment feleségül szerelméhez. Rá három évre született meg első gyermekük, Bejnamin, akit 2009-ben egy kislány Rebeka követett. Közel tíz év elteltével, a színésznő negyven évesen adott életet harmadik gyermeküknek, Tamarának, aki hatalmas boldogságot hozott a családba. Réka gyakran osztja meg élete boldog pillanatait a Facebook-oldalán, aki most a 18. házassági évfordulóról is megemlékezett.

„Ma már nincs kérdés. 17 éves korunk óta vagyunk tanúi egymás életének. Társai jóban és rosszban. Sok jóban és igazi rosszban is. Mi együtt lettünk azzá, akik most vagyunk. Kis túlzással lassan tényleg egyekké. Szerintem nincs olyan mondatom, amit ne tudna befejezni és még mindig meg tud lepni. Most is tudunk vinnyogva, fuldokolva a semmin röhögni együtt és pont úgy hajba kapni, mint huszonévvel ezelőtt. A legnagyobb igazolása a mi (együtt)létünknek a három gyönyörű gyerekünk. Ma van a 18. házassági évfordulónk” – írta az fotó mellé a színésznő.

 

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)