Megmentette Bangó Margit Emilio életét

AC News 2020.02.07. Huppsz

Megmentette Bangó Margit Emilio életét

Az énekes őszintén beszélt arról a súlyos műtétről, amelyen még 2008-ban esett át. Emiatt ágyhoz kötve teltek a mindennapjai, csakis Bangó Margit dalai adtak neki erőt ahhoz, hogy felépüljön.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Szinte az életét adta vissza annak idején Bangó Margit Emilionak, a dalain keresztül. Az énekes most őszintén beszélt arról, mennyi mindent köszönhet a Kossuth-díjas művésznek.

„Az első televíziós fellépésemet is neki köszönhetem. Tizenöt éves voltam, amikor felhívott és elhívott az egyik televíziós műsorába, fellépni. Még akkor kezdtem bontogatni a szárnyaimat, már írtam dalokat, vettem magamnak egy kis zongorát, ami elemmel működött. Olyan szegény gyerek voltam, hogy volt, hogy nem tudtam bele elemet venni, de amikor csak tudtam, írtam a dalokat. Ennek híre ment a zenész körökben és Bangó Margithoz is eljutott. Egyszer csak felhívott azzal, hogy szeretne elhívni a műsorába, lépjek fel. Engem szeretne ugyanis vendégnek. A lélegzetem is elállt” – mondta Emilio a Sláger TV-n látható Drága családomban, akinek később Bangó Margit dalai adtak erőt 2008-ban a teljes felépüléshez, egy műtétet követően.

„Volt egy nagyműtétem, fél év fekvés és gyógytorna. Nem tudtam dobolni, énekelni, végem volt. Egyedül Bangó Margit zenéje gyógyította a lelkemet. Minden nap hallgattam, volt, hogy potyogtak a könnyeim, de a zenéje erőt adott a folytatáshoz” – vallotta be a műsorban Emilio.  

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT