Megmutatta gömbölyödő pocakját Radics Gigi – FOTÓ!

Soltész Mónika 2020.05.29. Huppsz

Megmutatta gömbölyödő pocakját Radics Gigi – FOTÓ!

Radics Gigi néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy babát vár. Az énekesnőnek kifejezetten jót tett a terhesség, jobban sugárzik, mint valaha. Most azt is megmutatta, milyen nagyra nőtt már a pocakja.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Radics Gigi és párja, Mikus Áron nagyjából két éve ismerték már egymás, azonban szerelmük csak később bontakozott ki. Az énekesnő álma valóra vált, hiszen mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni. Úton van az első közös gyermekük, Gigi pedig az utóbbi időben szívesen osztja meg a gömbölyödő pocakjáról készült fotókat.

„Sziasztok! Nekem is, mint minden kismamának az a legfontosabb, hogy tudjam, egészséges a kisbabám. Ehhez járult hozzá az egyszerű vérvétellel is elvégezhető magzati genetikai vizsgálat, amely a kromoszóma-rendellenességek kimutatására alkalmas. Köszönöm a PrenaTest-nek, hogy megnyugodhattam, és külön köszönöm azt is, hogy ilyen szakértelem, figyelem fogadott a vizsgálat során. Nagy biztonságot jelentett számomra, hogy ez az egyetlen olyan vizsgálat, amelynek kiértékelése hazai laboratóriumban történik, így jóval gyorsabban megérkezett az eredmény. szívből köszönöm!” – olvasható az énekesnő posztjában.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT