Megrázó felvétel került elő Benkő Dánielről

Pataki József 2020.04.07. Huppsz

Megrázó felvétel került elő Benkő Dánielről

Megrendítő videót töltött fel az elhunyt lantművész kedvese nemrég az internetre, melyet eddig csak pár ember láthatott. A megboldogult zenész a tőle megszokott sajátos módon elmélkedett a halálról, miközben Bazsarózsával beszélgetett.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Az egész országot megrázta, amikor jött a hír, hogy Benkő Dániel elhunyt. Bazsarózsa akkor lapuknak nyilatkozott először megtörten, de a későbbiekben már minden sajtóorgánumot megkért, hogy ne hívják többé, hogy fel tudja dolgozni gyászát. Sokáig nem is hallatott magáról, most viszont a szerelmével készített közös Facebook oldalra egy olyan videót tett fel, melyben a művésszel beszélget. Mint kiderült, több órányi privát videoanyagot vettek fel még a tragédia előtt.

„Egy Magyar Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett művész, aki kénytelen volt követni és kiszolgálni a tömegek hanyatló igényeit, hogy neve fent maradjon, és ezáltal zenéje is. Nem kis fejfájással járt a minőségi váltás. Egy maréknyi ember nézhette meg ezt a felvételt, eddig. Sok privát (8-10 órás) beszélgetésünket vettük fel és úgy gondoltam, ezt az egyet szívesen megosztom, hiszen értékes és persze időszerű. Ilyen természetesnek és őszintének nem sokan látták Dánielt, egy teljesen más oldaláról ismerhették meg. Odaszúr, de Ő megteheti...”– írta a videóhoz Bazsarózsa.

A felvételen rengeteg mindenről beszél Benkő Dániel, néha obszcén szavak kíséretében. A videó egy pontján, még a halálról is elmondja a véleményét, és így visszanézve a történtek után hátborzongatóak a mondatai.

„A halál, ha van olyan, annak is mindig jelen kell lenni. Az élet egy folytonos dolog. Álláspontom szerint nincs halál, csak az élet és ennek különböző formái vannak. De ha van olyan olyan fizikai halál, hogy itt az ember elvágódik, akkor annyi. De az, hogy egy téma legyen az elmúlás, betegség, kórház, hogy kimész a világból, ezt kikérem magamnak! Ebbe én nem megyek bele. A halál az egy számomra nem létező fogalom. Én egyszer csak el fogok vágódni, és egyik pillanatról a másikra egy másik élethalmaznak adom át magamat…” – elmélkedett az elmúlásról Benkő Dániel.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT