Megsérült az Operettszínház sztárja

Dózsa Gabriella 2019.07.18. Huppsz

Megsérült az Operettszínház sztárja

Mészáros Árpád Zsolt mindig igyekszik pozitívan gondolkodni. Még akkor is, amikor gondjai vannak, márpedig most vannak. Pár nappal ezelőtt nagyon csúnyán megsérült előadás közben, ráadásul a vállalkozásával is gondok vannak.

 

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Az Operettszínház népszerű színésze nem tagadja, az utóbbi napok nem kis bosszúságot okoztak neki. Súlyos sérülést szenvedett előadás közben, és úgy bedagadt a lába, hogy a cipőt sem tudta rá felvenni.

„Harminc év színpad után itt-ott fáj” – mondta a hot! magazinnak Mészáros Árpád Zsolt. „A mi munkánk olyan, mint egy sportolóé, hiszen mindennap topon kell lenned, akár naponta többször is. De megbirkózom a dolgokkal. A művészvilágban is vannak gondok, de az élet úgy szép, ha zajlik.”

MÁZS most is bizakodó, pedig a vállalkozása sem úgy megy, mint szeretné. Van egy étterme az Operettszínház mögött, ám az utcája pont az Andrássy út felől van lezárva a felújítás miatt. Emiatt sokan azt sem tudják, hogy nyitva vannak az ottani üzletek.

„Szerencsére működik még az étterem, jókat eszem ott. De éppen válságstábot hívtunk össze, mert van egy kis probléma. Az Operaházat már közel két éve korszerűsítik, de – a tervekkel ellentétben – még egy évet biztosan csúszik az építkezés. Az éttermem a mögötte lévő utcában található, ami teljesen le lett zárva, az Andrássy útról nem tudnak bejönni a turisták. Az a harminc-negyven vállalkozás, amelyik beleesik ebbe a részbe, teljesen tehetetlen, hiszen nincs forgalma, mert nem is látják, hogy az utcában működnek vendéglátóhelyek, üzletek. Csak a visszajáró vendégeink találnak oda hozzánk. Százak megélhetése került veszélybe, és nemcsak a tulajdonosoké, hanem a kiszolgáló személyzeté is. Mindenki kevesebb emberrel dolgozik, kevesebb család keres pénzt. Nehéz bennük tartani a lelket, ráadásul így is megtartani sem túl könnyű az alkalmazottakat.”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)