Megszületett Nagy Feró második unokája – „Nagyon boldog vagyok, máris imádom a kislányt!”

Soltész Mónika 2019.01.10. Huppsz

Megszületett Nagy Feró második unokája – „Nagyon boldog vagyok, máris imádom a kislányt!”

Kétszeres nagypapa lett Nagy Feró. Két hete született meg második unokája, azóta pedig nem lehet lemosni a mosolyt a zenész arcáról. Egy kisfiú után megérkezett a gyönyörű kislány is, aki az Alíz Beatrice nevet kapta.
 

hbs(400x300)

"Nagyon boldog vagyok, máris imádom a kislányt! Két fiam és az első unokám révén nálunk férfiuralom van, így már nagyon vártam, hogy egy lánygyermekkel bővüljön a családunk. Ezt a Jóisten most megadta, és most óriási az öröm a családban. Szerintem mi, fiúk nagyon el fogjuk őt kényeztetni” – mondta a Ripostnak Feró, aki igazi, kenyérre kenhető nagypapa.

„A másik unokám is bármit megtehet velem, de érzem, hogy Alíz esetében ez még inkább így lesz” – tette hozzá a zenész, aki már a pici születésétől fogva rengeteg időt tölt a babával.

„Már most is kommunikálunk Alízzal. Tegnap rám nézett, és olyan arcot vágott, mintha azt kérdezné: "Hát, te meg ki vagy?" Jót nevettem, aztán énekeltünk, a karomban fogtam és táncoltam vele. Szerencsés vagyok, mert a fiamék közel laknak hozzánk, ezért a feleségemmel gyakran láthatjuk az unokánkat. Persze nem megyek oda csak úgy hívatlanul, hiszen ők egy család, megvan a maguk élete. De szerencsére, amikor bejelentkezem, mindig szívesen látnak” – mondta a nagypapa.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)