Megverte a barátnője az egykori X-Faktorost

Pataki József 2019.12.02. Huppsz

Megverte a barátnője az egykori X-Faktorost

Ha hihetünk Petics Kristóf szavainak, egy igencsak veszélyes kapcsolatban él most. Az egykori X-Faktoros a társainak mesélt arról, mennyire ellátta a baját barátnője.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Bizonyára sokan emlékeznek még Petics Kristófra, aki pár évvel ezelőtt Puskás Peti mentoráltjaként tűnt fel néhány X-Faktoros adás erejéig. Bár a fiúnak megvolt a tehetsége, hogy sokáig eljusson a versenybe, habitusa miatt idő előtt el kellett hagynia a műsort. Bár voltak vele előtte is problémák, az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor egy este verekedésbe keveredett, ami már a műsor készítőinek is sok volt, ezért kiadták az útját. Az énekes srác azonban ezek után sem tűnt el a magyar sajtó égiszéről. Először kiderült, hogy Mc Hawer vette kezelésbe a karrierjét, de a mulatós rapper sem bírta sokáig vele, és ugyancsak viharos körülmények között különváltak útjaik.

Nos, úgy tűnik, Kristóf azóta sem változott sokat. Megalapította a saját zenekarát, mely GIL néven fut, és olykor-olykor még fel is lépnek. Sőt az előkészületekről néha egy videót is feltöltenek a Youtube csatornájukra. Az egyik ilyen felvételen mesélte most el társaságnak, hogy milyen párkapcsolatban is él egy lánnyal.

„Reggel arra keltem, hogy betörte az orromat. Idáig jutottam, hogy megver az asszony. (…) De nem üthetek vissza neki b@zdmeg – hangzott el a felvételen. – Háromszor jött nekem négy nap alatt. Nem üthetek neki vissza, mert akkor rám hívja a rendőrséget. Amikor elkezdte sorozni a fejemet, elkaptam a torkát és ledobtam a földre. Full beteg a csaj."

A videót lentebb meglehet tekinteni:

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT