Megviselte Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa barátságát az Ázsia Expressz 2

Soltész Mónika 2019.08.14. Huppsz

Megviselte Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa barátságát az Ázsia Expressz 2

Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa húsz éve ismerik egymást. Az Ázsia Expressz 2 forgatása miatt jó pár napig voltak „összezárva”, de úgy tűnik, ez nem tett jót a kapcsolatuknak.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Kandász Andrea sosem gondolta volna, hogy barátnője valaha bántóan fog viselkedni vele. A két műsorvezető együtt vágott neki az Ázsia Expressz második évadjának, és nem csak a nomád körülmények nehezítették meg a mindennapjaikat, hanem Zsuzsa csipkelődő stílusa is.

„Rájöttem, sértődékeny vagyok. Persze, a tapasztalat is új volt, nyilván engem sem kell félteni egy ilyen helyzetben, de olykor érzékenyen érintett egy-egy szituáció, hiszen a férjem szeret, a lányommal talán kamaszkorában volt némi súrlódás, de én mindig az együttműködésre törekszem” – mondta a Blikknek Andrea.

„Persze, tudtam, hogy Zsuzsi csipkelődő, de ezt korábban soha nem vettem fel, igaz, nem is voltunk ilyen kiélezett helyzetben. Bár amit mondott, abban sokszor igaza volt, csak a stílust nem bírtam. Tényleg olyan volt a versenyhelyzet, mint egy csatatér, ahol mindennap harcba indultunk önmagunkkal és a többiekkel” – tette hozzá a műsorvezető.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)