Miló Viki megírta a végrendeletét - Egy tenyésztő megígérte, végrehajtja

Soltész Mónika 2019.01.12. Huppsz

Miló Viki megírta a végrendeletét - Egy tenyésztő megígérte, végrehajtja

Miló Viki nemrég a TV2 Exatlon Hungary című műsorban mérettette meg magát. Az élet is megedzette, hiszen hétszer alakult már ki a bőrrákja. A szerelemben sem mondható szerencsésnek, így a kiskutyái jelentik számára a mindent. Sőt! Már a végrendeletét is megírta.
 

hbs(400x300)

„Egyelőre nekem a kutyáim a gyerekeim, és ahogy most kinéz, esélyem sincs arra, hogy valaha legyen babám. Úgy tűnik, az a férfi még nem született meg, akinek szívesen szülnék. [...] Sajnos, az évek során rengeteget csalódtam a férfiakban, lelkileg sokat bántottak. De semmi baj, mert a nyolc kutyus mindenért kárpótol” – idézi a Blikk a Best magazinból a sportolót, akinél a bőrrák újra és újra kialakult.

„Egyébként, amikor először diagnosztizáltak nálam rákot, elkészítettem a végrendeletemet: mindent rájuk hagytam, létrehoztam egy életjáradékot a javukra. Egyikük tenyésztőjével megbeszéltem, ha velem bármi történne, vegye vissza a kutyáimat, itt a házam, az autóm, az elég fedezet arra, hogy ebből életük végéig gondoskodjon róluk. Megígérte, hogy így lesz” – tette hozzá Viki, akit rendkívül megviseltek ezek az időszakok.

„Fizikailag nem is volt gondom, megszoktam a sportban a fájdalmakat, de lelkileg nagyon megviselt. Ráadásul végig keményen dolgoztam, pénzt kellett és kell keresnem, hogy a nyolc kutyámat eltartsam. Az egyik edzőm mondta: „Viki, ha nem állsz le, meg fogsz dögleni” – mondta a sportoló.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)