Mindenki a magyar műsorvezető tettén ámul

2019.07.19. Huppsz

Mindenki a magyar műsorvezető tettén ámul

Müller Attila és felesége nagy állatvédő hírében állnak, imádják a jószágokat. A házaspár sokat tesz a környezetvédelemért is: természetesen szelektíven gyűjtik a hulladékot, de kutyasétáltatás közben összeszedik a mások által elszórt szemetet. Attila és Larion Zoé legutóbb pedig egy egész süncsaládot mentett meg.

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

A népszerű műsorvezető és felesége szinte mindenben egyetértenek, így a tudatos környezetvédelemben is. Mindent megtesznek, hogy erre mások figyelmét is felhívják. Indítottak egy mozgalmat, kutyasétáltatás közben, mint a kutyaürüléket, összeszedik a szemetet is. De nem mennek el szó nélkül az árva állatok mellett sem, példájuk követendő.

„Éldegélt egy Soma nevű sünkisasszony a veszélyes, nyüzsgő nagyvárosban, messze a gyönyörű és biztonságos környezettől” – mesélte közösségi oldalán Müller Attila felesége, Larion Zoé. „Az egyik hajnalig tartó játszótéri party annyira jól sikerült, hogy nem sokkal később 3 süncsemetének adott életet. Egy idő után kevés volt már az élelem és sok az éhes száj. 2 jóságos óriás erről tudomást szerzett, és finom falatok segítségével kerültek közelebb a szúrós kabátkás apróságokhoz. Tegnap éjszaka megfürdették és megszabadították őket a bolháiktól, szénakuckóban ágyaztak meg számukra, ma pedig 1 órát utaztak együtt a Kiskunsági Nemzeti Parkig, ahol egy kedves tanya nyújt majd számukra meghitt menedéket és zegzugos búvóhelyeket. Sok boldogságot kívánunk nektek tüskés kis barátaink!”

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT