Most is zenétől hangos Nyári Károlyék háza - Napi hat kilométert fut a kertjükben

Dózsa Gabriella 2020.04.08. Huppsz

Most is zenétől hangos Nyári Károlyék háza - Napi hat kilométert fut a kertjükben

Az előadóművész és családja is házi karanténban tölti a napokat, alkalmazkodva a kialakult helyzethez. Minden idejüket együtt töltik és persze a zene most sem hiányozhat az életükből, hiszen számukra ez adja az éltető erőt. Nyári Károly próbál a nehéz időszak alatt is egészségesen étkezni és rendszeresen mozogni, így minden nap hat kilométert fut a kertben, körbe-körbe.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Mint minden előadóművésznek, így Nyári Károlynak, és énekes lányainak Aliznak és Editnek is lemondták az összes lekötött koncertjét, fellépését. Most is igyekeznek pozitívan és bizakodóan a jövőre tervezni, de ebben az időszakban a legfontosabb, hogy az egészségüket megőrizzék, így otthon maradnak.

„Amit lehet, azt igyekszünk úgy csinálni, mint eddig, tartalmasan beosztva a napokat” – mondta lapunknak a Prima díjas előadóművész. „Egészségesen étkezünk, és az edzés sem marad el. Mindenki a maga tempójában persze, de rendszeresen mozog, én futok, Aliz és az öccse is itthon edzenek. Természetesen most is zenétől hangos a ház, gyakorlunk és készülnek az új dalok a saját itthoni stúdióban. Mint mindig, most talán még fontosabb ebben a helyzetben számunkra, hogy segítsünk a zenénkkel. Így örömmel csatlakoztunk a Szülők Háza kezdeményezéséhez és hétvégente a Szülők Háza Pódium keretében Facebookon keresztül élőben, online előadással szórakoztatjuk a gyermekeket és a szüleiket. Edit lányunk és családja messzebb laknak tőlünk. Nagy öröm és boldogság a családunk életében Kálmánka a tíz hónapos kis unokánk, akivel most nem találkozhatunk, mindenki egészségét, biztonságát komolyan véve, így csak telefonon beszélünk. Mert ezt a vírust tényleg csak együtt lehet megállítani, ezért mi is arra kérünk mindenkit, ha tehetik, maradjanak otthon.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT