Muri Enikő: Nem fúrtam ki Soniát!

AC News 2017.04.10. Huppsz

Muri Enikő: Nem fúrtam ki Soniát!

Alig egy hete robbant a hír, hogy Muri Enikőt azonnali hatállyal menesztették az Operett Színháztól. Az énekesnő most az AcNews-nak mesélt a jövőbeli terveiről: őszintén elmondta, hogy gyakorlatilag „bekönyörögte” magát a Sugarloafba.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Alig egy hete robbant a hír, hogy Muri Enikőt azonnali hatállyal menesztették az Operettszínháztól. A színész-énekesnő azzal húzta ki gyufát a vezetőségnél, hogy határozott kérésük ellenére igent mondott a TV2 megkeresésére, azaz vállalta az Ázsia Expressz elnevezésű reality-ben való részvételt. A produkció keretében egy hónapra Ázsiába utazik, így nyolc előadásról maradt volna távol, és ezt az Operettben nem tudták tolerálni. Ám hogy még nagyobb legyen a csavar, Enikő tegnap este a Facebook-oldalán tudatta, hogy hamarosan a Sugarloaf együttes énekesnőjeként láthatjuk a színpadon. A hír alaposan meglepte a rajongóit, sokan fejezték ki gratulációjukat vagy éppen értetlenkedésüket. A szép énekesnő tisztában van döntésének súlyosságával, ám hisz a zenekarban, a csapatmunkában. 

„Szó sincs arról, hogy Soniát kifúrtam volna a csapatból. A zenekar frontemberével, Tóth Szabival beszélgettünk a Sugarloafról, és őszintén elmondta, Soniával térben és időben nehezen tudják összeegyeztetni a zenekarral kapcsolatos elfoglaltságokat, így úgy érzi, ebben a felállásban nem sokáig tudja összetartani a Sugarloaf-ot, még egy újabbat pedig nem szeretne. Szomorú volt azt látnom, hogy csak úgy elengedné 22 év munkáját. Elmondtam neki, hogy én viszont látok ebben spirituszt, hiszek a Sugarloafban és majd akkor én énekelek! Szabi először nem akart hinni a fülének,de végül annyit beszélgettünk erről, hogy kötélnek állt!" – nevetett Enikő, aki azt is elárulta, egy cseppet sem zavarja, hogy sokan, legalábbis a Facebook-kommentelők között, visszalépésnek ítélik a döntését.
„Nagyon szűk kör tudja, hogy voltaképpen mi történt az Operettben. Nem szeretnék ebbe különösebben belemenni, tény, hogy figyelmeztettek a menesztésem előtt, de azt azért mégsem hittem volna, hogy kirúgnak. Mindegy, ami történt, megtörtént, de leszögezném, hogy a zenekarba való belépésemnek nincs köze az Operettszínháztól való távozásomhoz! – tette hozzá határozottan a szép énekesnő, akire énekesi feladatai mellett egy nem veszélytelen ázsiai kaland is vár. „Egy cseppet sem félek! Ha ilyen érzések lennének bennem, el sem indulnék! Ha az a sorsom, hogy megmar egy skorpió vagy egy kígyó, hát akkor az vár rám!" – magyarázta Enikő.

.

 Természetesen kíváncsiak voltunk Sonia álláspontjára is, így megkérdeztük, pontosan miért hagyta ott a Sugarloafot.

„Jelenleg két zenekar énekesnője vagyok, az egyik a legelismertebb magyar rendezvényzenekar, a Partyssimo, a másik pedig egy nemzetközi formáció, de a nevét egyelőre nem árulom el” – mondta Sonia.

„Rengeteg volt az elfoglaltságom, a Sugarloaf sajnos már nem fért bele az amúgy is feszített napirendembe. Egyszerűen döntenem kellett! Így amellett tettem le a voksom, amiben felnőtt, kétgyerekes anyaként több fantáziát láttam! Nincs közöttünk harag, békés volt az elválás, egyébként is már télen szóba került Szabival, hogy új énekesnőt kellene keresnie. Nagyon vártam, hogy kire esik a választás, és szerintem Enikő passzol a zenekarba. Nagyon sok sikert kívánok neki!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT