Nádai Anikónak újabb nagy álma teljesült

Soltész Mónika 2020.06.23. Huppsz

Nádai Anikónak újabb nagy álma teljesült

Régi álma vált valóra Nádai Anikónak, hiszen az RTL Klub Reggeli csapatát erősíti. A műsorvezető az AcNewsnak mesélt az első ott töltött napról, és azt is megtudtuk, hogy viseli a korán kelést. Ráadásul dupla örömről számolt be, ugyanis már második alkalommal lesz a Házasodna a gazda háziasszonya, ami különösen közel áll a szívéhez.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Nádai Anikó már többször bizonyított műsorvezetőként. Az Anikó show után, az RTL Klub Reggeli című műsornak a műsorvezetői székében is találkozhatunk vele a hétköznapokban. Lapunknak elárulta, nagy kihívás ez számára, ám mindent elkövet, hogy bizonyítson a kollégáinak, a nézőknek és saját magának is.

„A Reggeli műsorvezetése hatalmas álmom volt, és nagy kihívás is egyben számomra. Egyrészt az élő műsorok mindig is adnak egy plusz adrenalin löketet, másrészt szeretek felkészülni, új témákat ismerek meg, és igyekszem mindig kihozni magamból a maximumot. Talán ennek is köszönhető, hogy legyen szó bármilyen műsorról, mindig ugyanúgy izgulok” – kezdte Anikó, majd elárulta, milyen volt az első munkával töltött napja.

„Szeretem a munkám, a Reggeliben pedig kifejezetten kedvesen fogadtak a kollégák. Van, akit már ismertem előző produkciókból. Az első adás után még virágot is kaptam. Hihetetlenül jólesett ez a figyelmesség. Alig tudtam elaludni előző éjszaka, szerettem volna bizonyítani, nekik, a nézőknek és magamnak is. Elég korán kell kelni azokon a napokon, amikor én vezetem a műsort, viszont biztonsági játékos vagyok, hiszen gyűlölök késni. Főleg itt aztán nem is teheti meg az ember. Azért anyaként már túl vagyok egy olyan időszakon, amikor kétóránként ébresztett valaki... Azt hiszem, meg lehet szokni, és van is miért” – fűzte hozzá mosolyogva a műsorvezető, aki második alkalommal lesz a Házasodna a gazda háziasszonya.

„Ez is a szívem csücske, mint az Anikó show. És úgy érzem, ezt a műsort mindig meg kell védenem, mert sokan nem is tudják, mekkora munka van benne, a kollégáim mennyit dolgoznak, és mennyi mindenről mondanak le azért, hogy az adások elkészülhessenek. Sokan kérdezik, hogy megrendezett-e? Erről pedig szó sincs. Azt hiszem, aki abban helyt tud állni, az bármelyik másik produkcióban is kimagaslóan tud a későbbiekben teljesíteni. Nem beszélve arról, hogy valódi problémákat próbálok, próbálunk megoldani. Kicsit barátnak, kicsit pszichológusnak is kell lennem” – mondta Anikó, aki szívén viseli a műsorban látható gazdák sorsát.

„Szeretem magát a formátumot is, hogy kiszakadunk a stúdióból, látom, mennyi energiát tesznek bele itt is, hogy minőségi tartalom mehessen le a tévében. Ezek az emberek az én szememben értéket képviselnek, és sokat jelent, hogy hozzájárulhatok, végigkísérhetem és részese lehetek a boldogságuknak. Arról nem beszélve, hogy imádok utazni, új helyeket megismerni, az állatokat pedig különösképpen szeretem. Én is vidéken nőttem fel, most sem a belvárosban élek. Van kis kertem, amit előszeretettel gondozunk a fiammal. Azt is fontosnak tartom, hogy ő is megismerkedjen a vidéki élet szépségeivel. És ha lehetőség van rá, magammal is viszem a forgatásokra, amit nagyon élvez. Emiatt is érzem magam szerencsésnek, mert számomra a munkám szórakozás is egyben és ki is kapcsol.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT